Vízálló és strapabíró 4G okostelefon felfedezőknek

Odyssey S1 okostelefon

Felfedezőknek, akik kalandjaik során sem szeretnék nélkülözni a legmodernebb technológiát. Az ODYSSEY-S1 okostelefon a legmodernebb technológiát kínálja Önnek, bárhová magával viheti. Optimalizált fényképezőgép és új Android felület.

 

Ref. : 8373760
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Tartós kialakítás Az ODYSSEY-S1 minden helyzetben helytáll. A megerősített váz és borítás védi telefonját az ütésektől és a viszontagságoktól. 4’’ Dragontrail™ kijelzője ellenálló és kényelmesen használható. Vesse bele magát a kalandokba!
Vízhatlanság Az ODYSSEY-S1 bármilyen kaland során biztos társa lesz, pornak, víznek is ellenáll. Az IP68 vízhatlansági szabványnak megfelelően hosszabb merülések során is vízálló, megbízható társa az extrém kalandok kedvelőinek.
Üzemidő Kapcsolódjon be! A külön kapható 3000 mAh-ás akkumulátorral üzemideje kommunikáció esetén 15 óra, készenlétben 13 nap. Hosszú és tartalmas napok ígérkeznek!
Fénykép / Videó Ez a telefon bárhová elkíséri, nevéhez méltóan számos emlékeket örökíthet meg vele. Az ODYSSEY-S1 telefonnal a zsebében nem kell aggódnia! A dupla (első és hátsó) 8MP/2MP-es fényképezőgéppel tisztán megörökíthet minden pillanatot.
Dupla SIM kártya Az l’ODYSSEY-S1 dupla SIM technológiájával értékes időt nyerhet. 2 SIM kártyát is beletehet, így egyszerre két telefonszámon is elérhető lesz. Ideális megoldás külföldi utazások során, vagy a munkahelyi és privát hívások egy telefonon történő fogadásához.
AZ ÖN VÉLEMÉNYE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE