ARTENGO
  • NŐI SALAKPÁLYÁS TENISZCIPŐ Tenisz, Squash, Tollaslabda, Egyéb ütős sportok - Női teniszcipő TS990  ARTENGO - Ütős sportok - ARTENGO
Ref. : 8552180
Kívánságlistára teszem
A termék már a kívánságlistádon van
NŐI SALAKPÁLYÁS TENISZCIPŐ

Női teniszcipő TS990, salakpályára, fekete ARTENGO

ARTENGO
Tervezőink haladó szintű játékosok számára tervezte ezt a cipőt, akik többféle típusú pályán teniszeznek. Mozgásoddal szeretnéd az egész pályát lefedni? Akkor szeretni fogod az új TS990 modellt, amely rugalmas, reaktív és strapabíró.

Termékelőnyök

Dinamizmus Rugalmasság és dinamizmus, szövet felsőrész és Pebax ® elem a talp alatt.
Kopásállóság Strapabíró RUBLAST gumitalp és megerősített felsőrész az igénybevett részeken.
Ütéscsillapítás Új CS technológia garantálja a hatékony és tartós ütéscsillapítást a saroknál.
Kényelem 3D mesh felsőrész és fomázott memóriahab a bokánál.
Jól tart Garantált tartás a KPU anyagból készült felsőrész szerkezetének köszönhetően.
Könnyű súly Optimalizált súly (315 g a 39-es méret esetén).

Műszaki információ

Súly

315 g a 39-as méret esetén

RUBLAST gumi

A mozgás során és a megtámasztásnál kénytelen vagy erősebben a talajhoz dörzsölni a cipőt és ezáltal felgyorsul a talp kopása. A pályafelület, amelyen játszol, szintén koptató hatású. A külső talp ultra strapabíró RUBLAST gumiból készült.

Megerősített felsőrész.

A biztonságos csúszásokhoz, irányváltoztatásokhoz és a cipő tartósságának javításához a felsőrészt KPU (fokozottan strapabíró poliuretán) anyaggal erősítettük meg, főleg a lábujjaknál és a belső részen.

Pebax® anyag

A cipő rendelkezik egy Pebax® gyanta megerősítéssel a talp alatt, amely hozzájárul a dinamikus mozgáshoz (elrugaszkodás a talajtól).
A Pebax Powered® program bemutatja a Pebax® anyag nagy teljesítményét a sportolók számára a sportpiacon. Pebax® és Pebax Powered® az Arkema márka védjegyei.
További információk a www.pebaxpowered.com oldalon.

CS technológia

A teniszjátékosok megfigyelését követően mérnökeink a Kutató és Fejlesztő központukkal közösen kifejlesztették az oldalt elhelyezkedő Cushion System ütéscsillapító technológiát.
A technológia egy "High Impact Durability" szivacsból áll a talp egy meghatározott részén, amelyet a teniszező mozgásának elemzése során határoztak meg a saroknál. Eredmény: 13%-kal csökkentett erőhatás a talajon a 2019-es TS990-es modellhez. A leghatékonyabb és legtartósabb ütéscsillapítás a saroknál az Artengonál.

Talpbetét


PU és EVA talpbetét a tartósság és a kisebb súly érdekében.

Fűző

A lapos cipőfűzőknek köszönhetően egyszerűen megköthető és jobban tart.

Kopásállósági teszt

A cipőket laboratóriumban tesztelték egy olyan speciális géppel, amely reprodukálja a cipőt ért kopást játék közben a saroknál, a láb orr-részénél, a nagyujj felett és a láb belső részénél.
Ez a modell az Artengo Női termékválaszték azon modellje, amelyik a legtöbb ilyen tesztciklust kibír. Ez a legstrapabíróbb modellünk.

Ütéscsillapításra vonatkozó teszt

A cipőket laboratóriumban, szabványos gépen tesztelik, amely az ütések hatását teszteli a cipő sarkán, 8 kg súlyú ütésgeneráló eszköz segítségével. Minél nagyobb a gyorsulás, annál nagyobb a testet érő ütés.

Kényelem teszt

Teniszjátékosok egy reprezentatív csoportja vakteszten próbálta ki a cipőt. A tesztelők értékelik, hogy mennyire kellemes a viselet, mennyire kényelmes a járás és mennyire hajlékony a cipő az első felpróbálásnál.

Még több információ Összecsuk

Anyagösszetétel

Anyagösszetétel
Alsó rész
10% Poliuretán, 10% Hőre lágyuló poliuretán, 50% Gumi, 30% Etilén-vinil-acetát (EVA)
Felsőrész
30% Poliészter, 70% Poliuretán
Belső rész
100% Poliészter
Tárolás A higiénikus használat érdekében javasoljuk, hogy minden használat után vedd ki a talpbetétet és száraz, hűvös helyen tárold a cipőt.

Információ/koncepció/technológia

Minden Artengo technikai partner, valamint számos más magas szintű játékos. Myrtille GEORGES (2020-ban 10. legjobb francia női teniszező, ex WTA 168. helyezett 2015.07.18-án, Mallaurie Noel (2020-ban 23. legjobb francia női teniszező, WTA 486. helyezett 2020.03.16-án)
Steve DARCIS (ATP 38. helyezett egyéniben 2017.05.22-én), Oliver MARACH (ATP 1. helyezett párosban 2018.11.01-én), Nicolas ESCUDE (ex ATP 17. helyezett).
Szakértőnk ajánlása Mielőtt a cipőink a teniszpályára kerülnének, több teszten is át kell esniük. A laboratóriumi tesztekkel olyan értékek hagyhatók jóvá, mint a fűzőlyukak szakítószilárdsága, a talp ragasztása, toxikológia, a talp és a felsőrész kopásállósága, elöregedés...
Partnertesztelőink révén gyakorlati tesztek is készülnek annak érdekében, hogy termékeinket valódi játékfeltételek között értékelhessük.

Vélemények

Munkatársaink véleménye