INESIS

Női golfkesztyű, jobbkezeseknek - 500-as

4 990 Ft
Ref. : 8540193

Golfozó tervezőink középhaladók (15 és 30 közötti hendikeppel rendelkezők) számára alakították ki a golfkesztyűt. Ha jobbkezes vagy, a balkezeden viselheted.

Úgy gondolod, ha kesztyűt viselsz megszűnik minden érzékelés? A közhiedelemmel ellentétben, a kétfajta anyagból készült kesztyű számos érzékelést továbbít a kézhez, és rendkívül ellenálló.

Szín: Fehér

  • S undefined
  • M undefined
  • L undefined

    Előnyeink:

    • 365 napos csere vagy vételár visszafizetés
    • Ingyenes kiszállítás áruházainkba, bankkártyás utánvét fizetési lehetőséggel
    • 2 év kellékszavatosság
    • Termékek csökkentett környezeti lábnyommal

    Előnyök

    Lágy tapintás

    A kesztyű bőr anyaga olyan hatást kelt, mint ha a saját bőröd lenne.

    Tapadás

    Kiváló fogás a természetes bőrnek köszönhetően.

    Leírás

    Hogyan válasszunk golfkesztyűt?

    A Soft modell középhaladók (15 és 30 közötti hendikeppel rendelkezők) számára ajánlott. Ellenálló golfkesztyű a kellemes játékélményhez. Tökéletesen kell illeszkednie a kézhez.

    Normális, hogy elkopik a kesztyűm?

    Teljesen normális, hogy idővel a golfkesztyűd elkopik.A játék gyakorisága megváltoztatja a kesztyű élettartamát. A kesztyű elméleti élettartama 2 hónap, heti kétszeri használat mellett. Az intenzív használat és/vagy a nem megfelelő éghajlati körülmények rontják a termék minőségét és csökkentik az élettartamát.

    Termékfelelősünk, Sophie elmagyarázza, miért választottunk kétfajta anyagot a kesztyű elkészítéséhez.

    „Arra a döntésre jutottunk, hogy a kesztyűt bőr és poliuretán felhasználásával készítjük el, ami lehetőséget adott egy szélesebb színválaszték létrehozására, emellett megőriztük a golfozáshoz megkívánt puha és rugalmas kialakítást.”

    A stílus a részletekben rejlik

    A fehér tenyérrész nem a véletlen műve, valójában nem akartuk színezni a bőrt, hogy az megőrizze maximális rugalmasságát és puhaságát a felvételnél.

    Kesztyűápolás, szívvel-lélekkel

    Mosógépben nem mosható. A kesztyű szabad levegőn, természetes formájának megtartásával, fektetve szárítható (ne nyújtsd meg, ne tekerd össze). Normálisnak tekinthető, ha a kesztyű a használat során veszít rugalmasságából, azonban viselésekor a kéz melegének hatására a bőr megnyúlik.

    Inesis, a gondos tervezés

    Termékeink fejlesztésénél arra törekszünk, hogy minden golfozó számára kényelmes legyen a játék. Szenvedélyes golfozókból álló csapatunk minden INESIS termék tervezésénél figyelembe veszi a felhasználók eddigi megfigyeléseit és észrevételeit, hogy a golfozás mindig öröm legyen a számodra.

    Összetétel és minőségmegőrzés

    Összetétel

    Tenyér 100% Bőr - juh Markolat 100% Poliamid Bevonat 100% Poliuretán Csukló 100% Poliészter

    Karbantartási tanácsok

    Nem mosható

    Nem fehéríthető

    Szárítógépben nem szárítható

    Nem vasalható

    Nem vegytisztítható

    Vélemények