BIOTECHUSA
  • FEHÉRJÉK ÉS ÉTRENDKIEGÉSZÍTŐK Táplálékkiegészítő, sporttáplálkozás - NITROX THERAPY 17G KÉKSZŐLŐ BIOTECHUSA - Multisport kiegészítők
Ref. : 8581298
Kívánságlistára teszem
A termék már a kívánságlistádon van
FEHÉRJÉK ÉS ÉTRENDKIEGÉSZÍTŐK

NITROX THERAPY 17G KÉKSZŐLŐ BIOTECHUSA

BIOTECHUSA
Decathlon
EDZÉS ELŐTTI FORMULA, KREATINOKKAL, SZÉNHIDRÁTOKKAL, CUKORMENTESEN. A Nitrox Therapy az egyik legnépszerűbb, professzionális edzés előtti formulánk, céljaidhoz újrakeverve, cukormentesen.

Termékelőnyök

Összetétel 21 aktív összetevős formula
Kombinált, többfázisú, 3-féle kreatinnal.
Ízvilág Cukormentes.
Magas koffein tartalom.
Frissítően finom ízek.

Műszaki információ

A motivátor

Hiába vagy fáradt, nincs megállás! Tovább kell menned, hogy elérd a céljaidat! Egy kis motiváció azonban mindig jól jön, hiszen az edzésekhez szükséges energia már fogytán van. Válassz egy hatékony terápiát és próbáld ki a Nitrox Therapy-t!
Pörögj a maximumon!

1 adagban (17 g):

3,5 g NOx NRG PUMP
10 g maltodextrin
232 mg Creatine Complex
208 mg ATP POWER (200 mg koffein**)
136 mg BCAA

Kiknek ajánljuk a Nitrox Therapy-t?

- akik összetett, cukormentes edzés előtti készítményt keresnek
- fitnesz versenyzőknek
- küzdősportolóknak, állóképességi sportokat űzőknek
- a por állagú készítményeket kedvelőknek
- akik extra motivációra vágynak edzéseikhez

NOx NRG PUMP

Újrakeverve, csak Neked! Speciális aminosavakat tartalmazó formula az alapja a Nitrox Therapy különleges összetételének. Minden egyes adagban 1496 mg béta-alanin, 459 mg L-citrullin, 1496 mg L-arginin HCl, illetve kalcium-citrát-malát és L-arginin-AKG hatóanyagok találhatók.

ATP POWER

A termék adagonként 200 mg-os koffeintartalommal rendelkezik, emellett tartalmaz még niacint, amely segít a fáradtság és kimerültség csökkentésében, illetve részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban is. A fenti hatóanyagokon túl alfa-liponsav (antioxidáns) és AMP (adenozin-monofoszfát) is dolgozik a termékben.

MALTODEXTRIN

Ha már szénhidrát, legyen hatékony! A maltodextrin az összetett szénhidrátok egyik legnépszerűbb képviselője a sportolók körében.

CREATINE COMPLEX

3 különböző kreatin különleges keveréke, szolgálatodra: mikronizált kreatin monohidrát, pufferált kreatin monohidrát és kreatin-citrát.

BCAA és MINERAL formula

Esszenciális aminosavakkal, B6-vitaminnal és ásványi anyagokkal.
A Nitrox Therapy az összes többi BioTechUSA termékhez hasonlóan biztonságos, gondosan kiválasztott tápanyagokat tartalmaz.

Felhasználási javaslat

Keverj el egy adag (17 g) terméket 250 ml vízzel egy keverőpalack segítségével. Fogyassz egy adagot edzés előtt 30 perccel.

Még több információ Összecsuk

Anyagösszetétel

Vélemények

Munkatársaink véleménye