NIKWAX
  • Cipő kiegészítők, kamásli Túrázás - Nikwax Direct Wash-in 300 ml NIKWAX - Cipő, bakancs, szandál
Ref. : 8212626
Kívánságlistára teszem
A termék már a kívánságlistádon van
Cipő kiegészítők, kamásli

Nikwax Direct Wash-in impregnáló mosószer 300 ml NIKWAX

NIKWAX
2.6/5
2.6/5
Vízálló ruházat mosásához, külső vízlepergető réteg megújításához tervezett mosószer. Ajánlott Gore-Tex, SympaTex , eVent és Nikwax Analogy anyagokhoz. Megőrzi és megújítja a vízlepergető réteget.

Termékelőnyök

Tartós használat Növeli a ruha élettartamát.
Sokoldalúság Mindenféle vízálló és lélegző ruházat tisztítására és impregnálására.
Egyszerű használat Gore-Tex, Sympatex, eVENT ruházatokhoz,
300ml-es kiszerelés.

Műszaki információ

A Nikwax TX.Direct® Wash:

A Nikwax TX.Direct® Wash In impregnálószer mosógépben való használatra készült, egyszerűen egy normál mosási programmal használható. Hosszútávú vízállóságot biztosít a lélegzőképesség megtartása mellett. Helyreállítja a meggyengült vízállóságot, így biztosítja, hogy a ruhák melegen és szárazon tartsanak. Célszerű a vízálló textíliákat rendszeresen impregnálni, így évekig megőrzik eredeti vízálló tulajdonságukat.

Használata

A ruháról távolíts el minden nem mosható elemet, majd egy Nikwax Tech Wash mosással tisztítsd meg. Öblítsd le a ruhát, majd szárítás nélkül, ruhadarabonként 100 ml TX Direct Wash hozzáadásával 30 fokon, szintetikus programon, alacsony fordulatszámon mosd ki. Más öblítőt ne használj!

Használata kézi mosással

Ruhadarabonként 6 liter vizet és 50 ml Nikwax TX Direct Wash folyadékot tegyél egy lavórba. Keverd fel, hagyd 5-10 percig ázni, majd keved fel ismét alaposan! Tiszta vízzel öblítsd le! Használj gumikesztyűt!

Anyagösszetétel

Veszélyes termékek Óvintézkedések meghozása

Vélemények

Munkatársaink véleménye