Vízhatlan

/common/3Dpictures/a/701573dec2e949e09e6339272cb317cc.zip/index.html

New Balance 775 férfi cipő

Rendszeres Nordic walkinghoz. Minden New Balance 775 sportgyalogló cipő kényelmes és vízhatlan, ideális nordic walkinghoz esős időben is!

 

Ref. : 8351285
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Mi az a nordic walking? A nordic walking sportot az arra kifejlesztett bottal végzik alacsony szintkülönbségű, különféle terepeken a teljes test erősítéséhez.
Miért válasszon speciális cipőt nordic walkinghoz? Nordic walking során a talp a sarokra érkezéstől a lábujjakkal történő elrugaszkodásig teljesen végiggördül a talajon, aminek során erősen behajlik. Ezért ilyen hajlékonyak a gyaloglócipők. Ezen felül a használattól függően fontos lehet a légáteresztés és a vízlepergetés, valamint a lendület azok számára, akik gyorsabban szeretnének haladni.
Melyek a nordic walking előnyei? A nordic walking a test számos izmát megmozgatja, ezáltal hatékony és terjes értékű mozgásforma. Más sportokhoz hasonlóan jótékony hatással van az egészségre, és ideális alakformáláshoz. A nordic walking az egyik legkevésbé megterhelő mozgásforma az ízületeknek, ideális sport kikapcsolódáshoz. A bottal történő gyaloglás megdolgoztatja a felsőtestet (váll, hasizom, kar) is. Bővebb információ: www.newfeel.com
AZ ÖN VÉLEMÉNYE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE