OLAIAN
  • Szörf deszka tartozékok, kiegészítők Szörfözés - Napvédő stick arcra UPF50+ OLAIAN - Vizisportok - OLAIAN, ITIWIT, ORAO, SUBEA
Ref. : 8585115
Kívánságlistára teszem
A termék már a kívánságlistádon van
Szörf deszka tartozékok, kiegészítők

Természetes, ásványi napvédő stick arcra UPF50+ OLAIAN

OLAIAN
A tengervíznek ellenálló napvédő krém arcra szörfösök számára. Minden kültéri tevékenységhez ideális. Számos szöfrös és egy független laboratórium által kifejlesztve és tesztelve. Ez a természetes, ásványi napvédő hatékony és tartós védelmet garantál az arcnak szörfözés közben.

Termékelőnyök

Napvédelem IP50+, arcra és ajkakra. Nagyon magas UVA és UVB-védelem.
Vízállóság Nagyon ellenálló a vízzel szemben. A hatályban lévő előírások szerint tesztelve.
Természetes anyagok Az összetevők és az UV-szűrő anyagok 100%-a természetes eredetű.

Műszaki információ

Tiszteletben tartja a hawaii törvényt

A víz alatti ökoszisztéma védelme érdekében Hawaii állam úgy döntött, hogy megtiltja bizonyos vegyi anyagok használatát a fényvédőkben, elfogadva a hawaii törvényt, amely 2021. január 1-jén lép hatályba. Ez a törvény olyan vegyi anyagokat nevez meg, mint az oxibenzon és az oktinoxát, amelyek gyakran megtalálhatók a fényvédőkben, és amelyek gyengíthetik vagy akár el is pusztíthatják a korallokat. Ez a napvédő stick megfelel Hawaii törvényének és toxikológus hagyta jóvá.

Anyagösszetétel

Információ/koncepció/technológia

Szakértőnk ajánlása A jelenleg hatályban lévő kozmetikai előírások szerint teszteltük független laboratóriumban. Több mint 60 szörfös tesztelte Baszkföldön és Martinique szigetén.

Vélemények

Munkatársaink véleménye