Referenciatermék a túrázók piacán!

NAO² fejlámpa

Világításhoz, gyors mozgáshoz sötétben. Ez a Petzl fejlámpa referenciatermék a túrázók piacán! REACTIVE LIGHT technológiával: automatikusan alkalmazkodik a környezetéhez. Ideális hegyi futáshoz, hegyi kerékpározáshoz, sífutáshoz...

 

Ref. : 8327505
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
VILÁGÍTÁSTECHNOLÓGIA REACTIVE LIGHTING technológiát alkalmazó lámpa.Fényerősség-érzékelőjének köszönhetően azonnal és automatikusan alkalmazkodik az adott helyzethez, a fénycsóvát és a két LED teljesítményét a kívánalmaknak megfelelően állítja be.

A NAO fejlámpa:
- megfelelő és kényelmes világítás, - a kezek teljes mértékben szabadok maradnak, - optimálisan használja fel az energiát, így hosszan tud világítani.
Két világítási üzemmóddal REACTIVE LIGHTING üzemmód, állandó üzemmód.
Személyre szabható világítás Az OS by Petzl szoftverrel (ingyenesen letölthető a: www.petzl.fr/OS oldalról): - a fényerősség, a világítás időtartama és hatótávolságának beállítása az adott tevékenységtől függően, - 4 tevékenységi profil tárolására képes, amelyeket közvetlenül a lámpán lehet aktiválni, a pillanatnyi igényeknek megfelelően - 5 különböző világítási szint hozható létre, üzemmód szerint, egyéni profilok hozhatók létre és oszthatók meg.
Lítium-ion akkumulátor Alacsony hőmérsékleten is jól működik, - könnyen újratöltheti a beépített USB-porton keresztül (minden USB csatlakozó töltővel kompatibilis: mobiltelefon, MP3-lejátszó, számítógép, tartalék energiaforrás, napelem, szivargyújtóra csatlakoztatható töltő, stb.). - Az akkumulátor töltési állapotát jelző fénnyel, - Szükség esetén két db AAA/LR03 elemmel is működik (csökkentett üzemmód).
Kapcsoló Lezárható multifunkciós megszakító, hogy a lámpa véletlenül ne kapcsolódjon be (szállítás/ tárolás közben)!
Kényelem Az állítható Zephyr fejpánt a lámpa szállításakor könnyen elrakható, viselet közben stabil tartást biztosít. Felső kiegészítő pánt a műszaki tevékenységekhez.
OS by Petzl szoftver A Petzl OS szoftvere ingyenesen letölthető a www.petzl.fr/OS, oldalról, segítségével maximálisan kihasználhatja a NAO nagy teljesítményű, személyre szabható fejlámpa funkcióit.
Opcionális NAO (E36R10) külön kapható öv szett: az akku a derékszíjra csatolható, hogy ne terhelje a fejet, télen pedig melegen tartja az akkumulátort.
Műszaki jellemzők Tömeg: 187 g Fénycsóva: erős és/vagy fókuszált. Vízhatlanság: IP X4 Extrém hőmérsékleti viszonyoknak is ellenáll (-30 °C és + 50 °C között) Újratölthető Lítium-Ion akkumulátor, 2300 mAh, kb. 300 ciklus élettartam (efelett az újratölthető akkumulátor kapacitása kb. 30 %-kal a kezdeti kapacitás alatt van). Tanúsítvány: CE Kiszerelés: újratölthető Lítium-Ion akkumulátor, 30 cm hosszú USB kábel, felső pánt. A csomagolása szelektíven gyűjthető az újrahasznosítás érdekében.
AZ ÖN VÉLEMÉNYE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE