Rendkívül könnyű és masszív új design!

MY TOO FIX UP roller

6-12 éves korú gyerekeknek (1,10 m testmagasság felett) rolleres sétákhoz. Rendkívül könnyű és masszív új design és intenzív használathoz ideális innovatív technológia.

Ez a termék nincs készleten

Ref. : 8378305
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Biztonsági figyelmeztetések Figyelem! Rollerozás közben védőfelszerelés használata javasolt (sisak, térd- és könyökvédő).
Mivel a súlyos balesetek nagyrésze a használat első hónapjaiban következik be, szánjon kellő időt az alapok elsajátításához, hogy vészhelyzetben bármilyen időjárási körülmények között uralni tudja a sebességet és megfelelően tudjon fékezni (különösen nedves útviszonyok között).
Szerkezet Tartós szerkezet, nem hajtható össze. Ideális gyerekeknek mindennapi használatra, ha nem szeretik gyakran összehajtani a rollert. Alumínium bilincs hatszögű szorítócsavarral 2 ponton a kormány gyors levétele érdekében.
Kormány 3 magasságra állítható, alumínium T kormány. A kompozit karral rendelkező anodizált szorítóbilincs megkönnyíti a magasság beállítását.

Rugalmas, duplán injektált TPR markolata kényelmet biztosít és nagyon tartós.
DESZKA Stílusos kinézetű, rendkívül tartós, duplán injektált kompozit fellépő.

Könnyű és tartós alumínium tartószerkezet.
Grip Nagy sűrűségű, csúszásgátló EVA grip. Forradalmi, kényelmes, masszív, hatékony és nem igényel karbantartást (ellenáll az időjárási viszontagságoknak).
Fék Hosszú és jól fedő, duplán injektált kompozit fék a hátsó keréken. Tökéletes fékezést biztosít, mégsem koptatja a kereket.
Gördülés minősége Kiváló minőségű és kiváló pattanással rendelkező, 121 mm-es átlátszó PU (poliuretán) kerekek anodizált nylon aggyal és króm színű, precíziós 608ZZ ABEC 5 csapágyakkal.
Méretek Hosszúság: 68,3 cm.
Szélesség: 35 cm.
Minimum magasság: 78,5 cm.
Maximum magasság: 88,5 cm.
Súly: 3,1 kg
A termék biztonságos használata Minden használat előtt és után ellenőrizze a roller állapotát! Vizsgálja meg, hogy nem keletkezett-e sérülés, vagy nincs-e éles szél és rendellenesen működő alkatrész a rolleren. A kerekek és a csapágyak kopó alkatrészek. Rendszeresen ellenőrizze és cserélje azokat, ha szükséges.
A roller javításához és élettartamának meghosszabbításához szükséges alkatrészek a Decathlon áruház műhelyszolgáltatásánál elérhetők és megrendelhetők.
INFORMÁCIÓ/KONCEPCIÓ/TECHNOLÓGIA
Szakértőnk ajánlása A roller megfelel az EN14619 sport rollerekre vonatkozó európai szabvány követelményeinek.
AZ ÖN VÉLEMÉNYE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE