Első roller az egyensúlyozás elsajátítására

MY FREE 2016 roller, rózsaszín

Gyerekeknek, 3 éves kortól, a rollerezés tanulásához. Dőléssel kormányozható. Első roller az egyensúlyozás elsajátításához 3 éves kortól.

Ez a termék nincs készleten

Ref. : 8352962
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Biztonsági figyelmeztetések Figyelem! Rollerozás közben védőfelszerelés használata javasolt (sisak, térd- és könyökvédő).
Mivel a súlyos balesetek nagyrésze a használat első hónapjaiban következik be, szánjon kellő időt az alapok elsajátításához, hogy vészhelyzetben bármilyen időjárási körülmények között uralni tudja a sebességet és megfelelően tudjon fékezni (különösen nedves útviszonyok között).
Kormány 3 fokozatú, állítható T-bar kormány anodizált alumíniumból. Átmérő: 28 mm. Rugalmas TPR markolat a kényelmesebb és tartósabb használathoz.
Kormányzás Golyóscsapágyra szerelt forgócsapok (első kerék tartó). Könnyen kezelhető, tartós szervókormány.
Fék Burkolattal ellátott, hosszú fék a hátsó keréken. Hatékonyabb fékezést biztosít, ugyanakkor nem koptatja a kereket.
Deszka Alacsony fellépő a stabilabb használathoz: növekvő teljesítmény mellett a gyermek kevésbé fárad el rollerezés közben. Egyszínű fellépő 2 színváltozatban.
Gördülés minősége 2 db 120 mm-es poliuretán első kerék és 1 db csúcsminőségű, átlátszó öntött PU hátsó kerék. Kiváló felpattanást biztosító nylon mag precíziós 608ZZ króm ABEC 5 csapágyakkal.
Méretek Hosszúság: 55,7 cm.
Szélesség: 28 cm.
Legkisebb magasság: 67,5 cm.
Legnagyobb magasság: 77,5 cm.
Súly: 2,46 kg.
A termék biztonságos használata A kerekek és a csapágyak kopó alkatrészek. Rendszeresen ellenőrizze és cserélje azokat, ha szükséges.
A Decathlon áruház műhelyében biztosított és rendelhető alkatrészekkel javítsa rollerét, így meghosszabbíthatja annak élettartamát.
Havas, jeges és nedves felületen a használata veszélyes, csak városi használatra.
INFORMÁCIÓ/KONCEPCIÓ/TECHNOLÓGIA
Szakértőnk ajánlása A roller megfelel a rollerekre vonatkozó EN 71-1 európai szabvány követelményeinek.
AZ ÖN VÉLEMÉNYE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE