APTONIA
end-of-life
  • ENERGIASZELETEK, ENERGIAZSELÉK Táplálékkiegészítő, sporttáplálkozás - Müzliszelet csokoládés  APTONIA - Multisport kiegészítők
  • ENERGIASZELETEK, ENERGIAZSELÉK Táplálékkiegészítő, sporttáplálkozás - Müzliszelet csokoládés  APTONIA - Multisport kiegészítők
Ref. : 8603435
Kívánságlistára teszem
A termék már a kívánságlistádon van
ENERGIASZELETEK, ENERGIAZSELÉK

Müzliszelet banános, csokoládé bevonattal 8 X 30 g APTONIA

APTONIA
4.5/5
4.5/5
Decathlon
3 óránál rövidebb ideig tartó sportoláshoz. Minőségi müzliszeletet keresel a sportoláshoz? Pálmaolajmentes gabonaszelet kevesebb összetevővel az energiatartalékok feltöltésére edzés előtt, alatt és után.

Termékelőnyök

Energiabevitel Energiabevitel 133 kcal / szelet.
Könnyű nyithatóság / zárhatóság A szuper gyors Clak rendszerrel vége a nehézkes kicsomagolásnak.
Könnyű szállítás A gabonaszelet könnyen elfér a zsebben.
Összetétel A termék nem tartalmaz pálmaolajat.

Műszaki információ

Egy új összeállítás, amely számításba veszi az észrevételeiteket

Kezdetnek egy ízre kevésbé cukros gabonaszelettel kívántunk előállni: mindezt annak köszönhetően, hogy a glükózszirupot rizssziruppal váltottuk fel és csökkentettük a csokoládéréteg vastagságát.
Majd elhagytunk minden olyan adalékot és összetevőt, amely nem képvisel hozzáadott értéket, és amelyről esetenként elmarasztalóan nyilatkoznak. Néhány példa? Kivettük a szorbitolt, az aromás karamellt, a zsírsavak cukorésztereit és főleg: a pálmaolajat.

Az Aptonia termékmenedzsere kifejti azt a szándékunkat, hogy minél egészségesebb termékeket kínáljunk.

„Amikor a termék összetételét nézzük, rengeteg olyan hozzávaló létezik, amellyel a konyhában nem találkozunk. Az elképzelés egy olyan termék kialakítása volt, amely majdnem olyan, mintha otthon készült volna. Természetesen, a sportélelmiszerek előállításához bizonyos adalékok elengedhetetlenek, de tudjuk, hogy mit és miért használunk. Egy ízletes, de méginkább sportoláshoz megfelelő terméket kívántunk létrehozni. És főleg, környezettudatos gondolkodásunk jeleként, nem használunk pálmaolajat."

Termékösszetevők, mit is jelent ez?

Hogy megtudjuk, mi és miért kerül a termékekbe. Például, a nagyon kis mennyiségben (<0,05%) jelen lévő tokoferol kivonat, amely a pálmaolaj helyettesítésére szánt napraforgóolaj hozzáadása után azzal a céllal került a termékbe, hogy megakadályozza a napraforgóolaj oxidációját és az avas íz kialakulását. Egyébként, a tokoferol egy E-vitaminban gazdag, természetes növényi kivonat.

Kívül-belül megújult tartalom

A müzliszelet nem csak új összetételű, egészségesebb, pálmaolajmentes és továbbra is finom, hanem praktikusabb és kompaktabb formát is kapott. A csomag 5 helyett 6 szeletet tartalmaz. A könnyebb használat érdekében beszállítónkkal együtt átdolgoztuk a gabonaszeletek egyedi csomagolását. Az eredmény egy egyszerűbben és intuitívabb módon nyitható csomagolás

Bevonattal készült müzliszelet…. ez ízlés kérdése.

Miért van szükség új receptúrára? Hogy olyan gabonaszelet legyen a nyeregtáskádban, amely egészségesebb, és környezettudatosabb módon, a véleményeitek figyelembevételével sportoláshoz készült. Ezért tervezőcsapatunk hozzálátott egy új formula kidolgozásához. Azzal a kihívással, hogy nagyobb értéket és jobb terméket hozzon létre.
Mivel az emberi ízlések eltérők, 400 személlyel teszteltettük a receptjeinket.
Az eredmény egy egészségesebb, pálmaolajmentes és mindvégig finom gabonaszelet.

Anne-Sophie, termékmenedzser, és Clara, kommunikációs felelős, elmondják tanácsaikat… és beszélnek kedvenceikről:

„Ez a müzliszelet enyhe vagy közepes intenzitású edzésekhez ajánlott. Olyan terméket akartunk, amely sportoláshoz megfelelő, ugyanakkor jó ízű is. A sportolás nem jelenti azt, hogy nem kényeztethetjük magunkat. Edzés előtt vagy után ... és néha uzsonnára is imádom fogyasztani."
„A müzliszelet továbbra is bevonattal készül. Hogy ne olvadjon, a legjobb, ha a táskába vagy a vizespalack mellé teszed."
Még valami befejezésül? „Nagyon nagy kedvencem az étcsokoládés és a földimogyorós változat.”

Erről néhány szóban:

«Az összetevők kiválasztása messze meghaladja a szabályozási követelményeket. Fokozatosan megszüntetjük az adalékanyagokat ott, ahol csak lehetséges. Az összetevők és az adalékanyagok kiválasztásának folyamatában érdekeltek vagyunk az etikai, környezeti és egészségügyi problémákban. Egyszerüsíteni is szeretnénk a receptjeinket, apránként haladunk ebbe az irányba.».A gabonaszelet Spanyolországban gyártott termék.

Átlagos tápérték

Tápanyagtartalom: 100 g | 30 g (= 1 szelet) Energiatartalom: 1864 kJ-444 kcal | 559 kJ-133 kcal. Zsírok: 17 g | 5,1 g, ebből telített zsírsavak: 9,2 g | 2,8 g. Szénhidrát: 65 g | 20 g, ebből cukor: 33 g | 9,9 g Élelmi rost: 3,9 g | 1,2 g. Fehérje: 5,8 g | 1,7 g. Só: 0,20 g | 0,06 g

Súly

0,266 kg

Még több információ Összecsuk

Anyagösszetétel

Tárolás A gabonaszelet csokoládé bevonatú. Ezért tanácsoljuk, hogy nedvességtől és hőtől védve tárold.

Információ/koncepció/technológia

Szakértőnk ajánlása A müzliszelet termékválasztékot az Aptonia kutatólaboratóriuma fejlesztette ki.
30 tesztelőt hívtunk meg, hogy kóstolja meg a különböző ízeket sportolás közben...Vagyis ha ez a szelet kapható, az azért van, mert a tesztelők imádták!

Vélemények

Munkatársaink véleménye