Légáteresztő és kompressziós póló.

Testépítés, crosstraining Testépítés, crosstraining - „MUSCLE+” póló DOMYOS - Fitness - DOMYOS
Testépítés, crosstraining

„MUSCLE+” fekete, férfi póló izomerősítéshez DOMYOS

DOMYOS
Erősítéshez. Légáteresztő és kompressziós póló elasztánnal, melynek révén az anyag követi a mozdulatokat. A háton és a hónaljban elhelyezett szellőző részek kivezetik az izzadságot, így kényelmet biztosítanak.

 

Ref. : 8352866
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Termékeink kialakítása izomerősítéshez A ruházati választékot úgy alakítottuk ki, hogy kényelmes és légáteresztő legyen. A Domyos csapata azért dolgozik a termékeken, hogy kellemesek legyenek az erősítő edzések! Így nem kell a ruháival törődnie, nyugodtan koncentrálhat a gyakorlatokra. A termékeket használat közben teszteljük, és a vásárlói vélemények alapján folyamatosan fejlesztjük.
Miért végezzen izomerősítést? Az izomerősítés célja a test izmainak fejlesztése. Bármilyen szinten is űzi, rendszeres és megfelelő izomerősítő edzésekkel mindenki erősítheti a testét. A sportág nagy előnye, hogy bárhol végezhető (edzőteremben, otthon, a szabadban), a választott edzésformától függően.
INFORMÁCIÓ/KONCEPCIÓ/TECHNOLÓGIA
Szakértőnk ajánlása Mosási próbáknak vetettük alá, hogy teszteljük szín- és formatartását. Ezek. a független laboratóriumban végzett rendszeres tesztek garantálják minőségi követelményeink megvalósulását.
VÁSÁRLÓINK ÉRTÉKELÉSE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE