Csatlakoztassa a home trainert!

MISURO B+home trainer érzékelő

Elite home trainer sebességének és a pedálozás ütemének mérésére. Bluetooth Smart és ANT+ sebességérzékelővel, teljesítménymérővel és ritmusérzékelővel együtt kapható. Tegye a home trainerre, hogy beltéri edzését ellenőrizni tudja okostelefonon, tabletten, GPS-en,..

Ez a termék nincs készleten

Ref. : 8377089
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Csatlakoztathatóság Turbo Muin (10000-30000) Turbo Muin axe passant (A10001-A30000)/Real Turbo Muin (10000-13000) segítségével az érzékelő képes továbbítani a sebesség és az erő adatait.
Turbo Muin és Turbo Muin Smart B+ (30001 sorozatszám)/tengelyes Turbo Muin (A30001 sorozatszám)/Real Turbo Muin B+ (13001 sorozatszám)/Volano/Turbo Roteo görgőkkel az érzékelő továbbítani tudja a sebességre, az ütemre és a teljesítményre vonatkozó adatokat.
Ellenállóképesség Az egy nehézségi fokozattal rendelkező home trainerek esetében az érzékelő a sebességre, a teljesítményre az ütemre vonatkozó adatokat tudja továbbítani.

A több nehézségi fokozattal rendelkező home trainerek esetében az érzékelő a sebességre és az ütemre vonatkozó adatokat tudja továbbítani.

Az ELITE My E-Training alkalmazása képes vizuálisan megjeleníteni az összes Elite home-trainer teljesítményét.
AZ ÖN VÉLEMÉNYE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE