Fix szivacsbetét: tökéletes formát ad a mellnek.

Szörfözés Szörfözés - MILA háromszög bikinifelső TRIBORD - Vizisportok - OLAIAN, ITIWIT, ORAO, SUBEA
Szörfözés

MILA rögzített háromszög fazonú női bikinifelső szivacsbetétekkel TRIBORD

TRIBORD
Vízi sportokhoz. 85A-95D (francia méret). Női fürdőruha rögzített háromszög fazonú, bélelt felsőrész. Rögzített szivacsbetét: tökéletes formát ad a mellnek. Nyakban és háton állítható. Push up hatás, A és B kosarak.

Kérjük, válasszon méretet

Kérjük, válasszon méretet

Decathlon

ig 2 990Ft 57 %

Minimum 1 290Ft**

DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

Áruházi készletinformáció

Ettől 2016/08/25 Részére

** Ettől 2016/08/25 Részére

* Akciók maximum A készlet erejéig
** Akciók 2016/08/25 maximum A készlet erejéig

Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

* Eladási ár

Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

* Eladási ár

* Az akció kezdete: 2016/08/25 Érvényes a készlet erejéig.
** Az akció kezdete: 2016/08/25 Érvényes a készlet erejéig.

 

Ref. : 8357393
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Testalkat Ismeri az állítható háromszögfazonú, kihagyhatatlan bikinit?
Íme a továbbfejlesztett változat, a nem állítható modell!

Formája azonos az állítható változatéval, szintén számos testalkathoz ideális kis és közepes mellbőség esetén. A MILA háromszögfazonú fix bikinifelsőben a szivacsbetétek a mellnek tökéletes formát adnak, a kis kosarasok push up változatok. Kiemeli a fent beesett formájú melleket. A testalkatnak megfelelően állítható a háton és a nyaknál.
Mi a szivacsbetét? A szivacsbetét szép, kerek formát ad a mellnek, de nem dörzsöli, irritálja a bőrt, mint a varrt szivacsbetét, mivel nincsenek külső varrások rajta. A Tribord Önre és kényelmére gondolt, így a legtöbb modellnél szivacskosarat alkalmazott. A szivacsbetét ki- vagy betehető: így fél számot csökkentheti vagy növelheti mellméretét.

A szivacsbetétek nem kivehetők.
Változó szivacskosár A bikinifelsőbe integrált szivacsbetét mérete változó. Mérete a kosár méretétől függ: maxi push up az A és B kosárnál és enyhe push up a nagyobb méreteknél.
Mi az a push up? A szivacskosárban levő párnázás megemeli és összenyomja a két mellet, így nagyon nőies és hangsúlyos a dekoltázs.

Ezt nevezzük push up hatásnak
A melleim fent beesettek? Mellei körte formájúak, esetleg fogyókúra vagy terhesség miatt kevésbé feszesek? Ilyenkor a mellek rendszerint fent beesettek. A Tribord többféle betétformát kínál Önnek, hogy dekoltázsa dúsabb, kerekebb és magasabb legyen.
Méretek szárazon és vizesen Hogy a fürdőruha tökéletesen álljon, még szárazon állítsa be, a vízben ugyanis megnyúlik az anyag. Javasoljuk, hogy a megfelelő méretet válassza! A próbafülkében a fürdőruha simuljon a testére, éreznie kell, hogy tart. Az elasztántól az anyag rugalmas lesz és megnyúlik a vízben.
INFORMÁCIÓ/KONCEPCIÓ/TECHNOLÓGIA
Szakértőnk ajánlása A terméket használat közben Hendaye-ban és laboratóriumban is teszteltük, így a minőség garantált rendeltetésszerű használat esetén: teszteltük az anyag rugalmasságát, stabilitását és színtartását dörzsölés, mosás, tengervíz, klóros víz és fény hatására, valamint a termék általános állapotát többszöri mosást követően.
VÁSÁRLÓINK ÉRTÉKELÉSE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE