Praktikus és vízhatlan kabát.

Sí, snowboard - WEDZE - MIDSLIDE női síkabát WED'ZE
Sí, snowboard - WEDZE

WEDZE MIDSLIDE szürke, női síkabát WED'ZE

WED'ZE
Rendszeres használatra, vízhatlan, jól felszerelt kabát. Hosszított szabású, új kabát. Nagyon igényes stílus: maximális kényelem a pályán.
Decathlon
ig 24 990Ft 12%

Minimum

21 990Ft**
DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

Ettől 2016/02/07 Részére

* Akciók maximum A készlet erejéig
* Az akció kezdete: 2016/02/07 Érvényes a készlet erejéig.
24 990Ft %
24 990Ft*
DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

* Ettől Részére

* Akciók maximum A készlet erejéig
* Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.
Áruházi készletinformáció
Kívánságlistára teszem
A terméket már a kívánságlistáján van,
Ref. : 8315901
TERMÉKELŐNYÖK
Meleg Vatelinbélés 100 g/m2, 60 g/m² (ujjak). Meleg kapucni. Mandzsetták.
Vízhatlanság Bevonat (10000 mm). A fő varrások vízhatlanok. Hószoknya.
Zsebek 6 zseb: 2 zseb, mellényzseb, belső zseb, szemüvegtartó- és bérletzseb.
Légáteresztés Fő anyaga légáteresztő.
Szabad mozgás Regular szabás.
Állítható Állítható mandzsetta. Alul behúzható. Behúzható kapucni.
Környezeti hatás A termék környezetre gyakorolt hatása: Hőtartó és vízhatlan női kabát
TERMÉKINFORMÁCIÓ
Szabás
Regular
Vízhatlanság
Vízhatlan
Méret
36-44.
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
AZ ÖSSZETEVŐ VÍZHATLANSÁGA Az ISO 811 szabvány szerinti teszt során az anyag vízhatlanságát a vízoszlop magassága szerint, milliméterben határozzák meg. Minél nagyobb ez a víznyomás, annál inkább vízhatlan az anyag. Egy 2000 mm-es vízhatlanságú szövet 2000 mm nagyságú vízoszlop nyomásának áll ellen (ez nagyjából 2 órás zápornak felel meg).
VÍZHATLAN MEMBRÁN A membrán egy nagyon vékony (kb. 5-25 mikrométer), polimer réteg, amelyet a szövet belső felületére visznek fel, ezáltal az anyag vízhatlan és légáteresztő lesz.
LÉGÁTERESZTŐ BEVONAT Légáteresztő bevonat: a szövet felületére felvitt massza vagy folyadék. Vízhatlan védőréteget képez a szöveten, mely azonban kivezeti a vízpárát.
AZ ANYAG VÍZLEPERGETÉSE Egy szövet akkor vízlepergető, ha felületén legurulnak a vízcseppek, ahelyett, hogy felszívódnának. Az anyag nem ázik át, könnyű marad és melegen tart. A vízlepergetést speciális anyagkezeléssel érhetjük el a szövet külső felületén. Ezt a kezelést a ruhadarab élettartama során többször meg kell ismételni (2-3 mosás után). Áruházainkban kaphatók erre kifejlesztett speciális szerek. Minden vízhatlan Wedze kabát vízlepergető felületkezelést kapott.
VÍZHATLAN VARRÁSOK Vízhatlan és öntapadó pántok, melyek a varrás belső felén megakadályozzák, hogy a víz beszivárogjon. Hiába készül a ruhadarab a legjobb vízhatlan anyagból, ha a varrásai nem tökéletesen vízállók, a víz beszivároghat! A Wedze a ruházati termékek vízhatlanító pántjait 5 mosást követően teszteli, ezzel is a hosszan tartó vízhatlanságot garantálja.
AZ ANYAG LÉGÁTERESZTÉSE Az összetevők légáteresztő képességét a RET párologtatási ellenállás tesztelésével mérjük (az ISO 11092 szabvány alapján). Minél alacsonyabb értéket kapunk, annál több, testmozgás következtében felszabaduló vizet képes elpárologtatni a szövet, vagyis annál jobb a légáteresztő képessége.
SZÉLÁLLÓ Tudta, hogy a szél növeli a hidegérzetet? Ezért a 0°C-os kinti hőmérsékletet 20 km-es szél esetén -10°C-nak érezzük.
Az ún. „szélálló” összetevők úgy csökkentik ezt a hatást, hogy megakadályozzák a hideg levegő áramlását, amelyet a szél vagy a gyors sporttevékenység eredményez.
INFORMÁCIÓK A MÉRETVÁLASZTÁSHOZ Bő kabátjaink alatt aláöltözetet és alákabátot is viselhet.
Regular szabás => Klasszikus forma, nem túl bő, nem túl szűk. Szabad mozgást biztosít. Bármilyen testalkatra és bármilyen típusú síeléshez megfelelő.
Relax szabás => Bő kabát.
Sportos szabás => Testhez álló kabát, előformázott könyökkel és szűk ujjakkal. Általában rövid kabátok. Rugalmas anyag.
Osztályzat a termékek környezeti terhelésének összehasonlításához A környezetre gyakorolt hatást a termék teljes élettartamára vonatkozóan, különböző mutatók alapján számoljuk ki.

Az „ABCDE” osztályzatok alkalmazásával segítünk, hogy Ön egyszerűen kiválaszthassa egy termékcsoportból (pólók, nadrágok, hátizsákok, stb.) azokat, amelyek a legkevésbé terhelik a környezetet.

A Decathlon önként döntött úgy, hogy a környezeti terhelésről tájékoztatja vásárlóit.

További információ: http://sustainability.decathlon.com/
ANYAGÖSSZETÉTEL
Anyagösszetétel
Bélés
100.00% Poliamid
Fő anyag
100.00% Poliészter
Elsődleges bélés
100.00% Poliészter
Töltet
100.00% Poliészter
Kezelési útmutató: Kifordítva mosandó. Mosás előtt húzza be a cipzárt!.
mosás tippek
Géppel mosható max. 30°C-on
Nem fehéríthető
Szárítógépben nem szárítható
Nem vasalható
Nem vegytisztítható
Tárolás Lehetőleg vállfán, ne összehajtva tárolja, hogy megóvja az anyag bevonatát! Elrakás előtt hagyja teljesen megszáradni; száraz és szellőző helyen tárolja!
INFORMÁCIÓ/KONCEPCIÓ/TECHNOLÓGIA
Szakértőnk ajánlása A Wed'ze termékeket valós körülmények között, hóban, hidegben, síelés és snowboardozás közben teszteltük. A tervezői csapat garantálja, hogy a sporthoz és használathoz, melyhez a terméket tervezték és fejlesztették, tökéletesen megfelel.
AZ ÖN VÉLEMÉNYE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE