A kabát és a nadrág összecipzárolható: melegebb!

MIDSLIDE BABA SÍOVERÁL

rendszeres használatra, babáknak, hatékony védelem a hideg és a hó ellen. Kiválóan alakítható termék. Meleg és technikai kabát, kényelmes nadrág- és ezt a kettőt összekapcsolhatja, hogy még jobban megvédje a babát a hidegtől és a hótól.

Ez a termék nincs készleten

Ref. : 8315844
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
A Stratermic védjegy garantálja a jó hőszigetelést! Stratermic: szabaduljon meg a hidegtől! A STRATERMIC sportruházatok garantáltan könnyűek és melegek. A Stratermic tartós minőséget és szigorú, laboratóriumban és terepen folyatott tesztsorozatot is jelent.
HŐSZIGETELÉS A vatelintöltet puha és könnyű, így melegen tartja, ahogy beköszönt a tél. A bolyhozott bélés további meleget, hőszigetelést biztosít és nagyon kényelmessé teszi a terméket. A cipzárak fedettek és alátétesek, így nem alakul ki hőhíd.
VÍZLEPERGETÉS Egy szövet akkor vízlepergető, ha felületén lecsúszik a hó, ahelyett, hogy felszívná. Így az anyag nem ázik el, száraz marad, lassabban kezd fázni benne. A vízlepergetést a szövet külső felének speciális kezelésével érhetjük el.
SZEMÉLYRE SZABHATÓ A hát bélésének tetején egy címke található, melyre felírhatja a gyermeke nevét, így a kabát személyre szabható. Ez nagyon praktikus lehet a sípályán vagy az iskolában!
AZ ÖN VÉLEMÉNYE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE