Célunk egy technikai gyerek sínadrág!

MIDCARVE fiú sínadrág

Síeléshez, snowboardozáshoz, fiúknak, haladóknak, technikai nadrág, mely meleg és légáteresztő. PULL’N FIT: nincs többé túl rövid vagy túl hosszú nadrág! Az innovatív kialakításnak köszönhetően könnyen és gyorsan állítható a szár hossza.

Ez a termék nincs készleten

Ref. : 8225964
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Exkluzív WEDZE Pull'n Fit kialakítás. A DECATHLON kutatócsapata, valamint a WED'ZE termékfejlesztő és designer csapata által kifejlesztett, exkluzív szabadalom. PULL’N FIT: nincs többé túl rövid vagy túl hosszú nadrág! »

Az innovatív kialakításnak köszönhetően könnyen és gyorsan állítható a szár hossza.
VÍZHATLAN VARRÁSOK Ezek a varrások a vízálló és hőhegesztett szalagoknak köszönhetik vízhatlanságukat. A varrások hátoldalára forrasztják ezeket, a vízhatlansághoz nélkülözhetetlen szalagokat, a kapillaritás jelenségének megelőzésére (a víz a szálakon és/vagy a varrás kis lyukain keresztül hatol be).
VÍZHATLANSÁG Az ISO 811 szabvány szerinti teszt során az anyag vízhatlanságát a vízoszlop magassága szerint, milliméterben határozzák meg.
Minél nagyobb ez a víznyomás, annál vízhatlanabb az anyag. Egy 5000 mm-es vízhatlanságú szövet 5000 mm nagyságú vízoszlop nyomásának áll ellen.
ÁLLÍTHATÓ DERÉKRÉSZ Az oldalán található tépőzárakkal behúzható vagy kiengedhető a derék, mérete tökéletesen személyre szabható.
INFORMÁCIÓ/KONCEPCIÓ/TECHNOLÓGIA
Szakértőnk ajánlása A Wed'ze termékeket valós időjárási körülmények között tesztelték. Hóban, hidegben, síelés közben előforduló időjárásban. A tervezők, a termékmenedzser, a mérnökök és a modellezők garantálják, hogy a termék tökéletesen megfelel a használatnak, melyre tervezték és fejlesztették.
AZ ÖN VÉLEMÉNYE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE