A gyapjú melege és puhasága.

MID WOOL férfi alákabát

Kapucnis alákabát síeléshez, snowboardozáshoz. A Midwool KAPUCNIS alákabát 20% gyapjútartalma miatt megfelelő meleget és puhaságot biztosít.

 

Ref. : 8282360
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
A gyapjú A gyapjú szövetek az elmúlt évek során sokat fejlődtek.
Meleg, puha, lélegző, rugalmas, szagmentes, természetes anyag: tökéletes sportoláshoz hideg időben.
Nem szúr, könnyen tisztítható, hőmérséklet-szabályozó, nem veszi át a szintetikus anyagokra jellemzően a kellemetlen szagokat.
Kapucni A meleg és puha kapucni kiváló hőszigetelő. Lehajtva védi, melegen tartja a nyakat és tarkót.
A kapucni belső része kellemesen puha, véd és „körülölel”. Zsinórral behúzható, méretre állítható: bármilyen időben tökéletesen hőszigetel.
Zsebek 2 cipzáras zseb: használhatja kézmelegítőnek, vagy személyes tárgyai tárolásához.
Tartós használat Tudjuk, hogy milyen aktív sport a síelés… Ezért nagy gondot fordítunk arra, hogy a legmegfelelőbb összetevőket használjuk fel termékeink gyártása során. Tartós anyagok, tesztekkel ellenőrzött illesztések!
Használati javaslat Öltözzön fel jól a sípályára!
Hogy melegen és szárazon is tartsa a ruha, javasoljuk, hogy alkalmazza a 3 rétegű öltözködés szabályát. Egyszerű az alapelv: a 3 rétegű ruházat minden rétegének megvan a maga funkciója. Az aláöltözet és az alákabát feladata, hogy melegen tartsa. A síkabáté pedig, hogy megvédje az időjárási viszontagságoktól. Mindegyik réteg légáteresztő, hogy kivezesse a nedvességet.
INFORMÁCIÓ/KONCEPCIÓ/TECHNOLÓGIA
Szakértőnk ajánlása Minden Wed'ze terméket a Mont-Blanc völgyében találtak ki, terveztek meg és hoztak létre. Valós körülmények között tesztelik (hóban, hidegben, szűzhóban) A tervezőcsapat garantálja, hogy a terméket úgy tervezik és fejlesztik, hogy az adott sporthoz tökéletesen megfelelő legyen.
AZ ÖN VÉLEMÉNYE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE