HIBRID kapucnis felső: Meleg és Szélálló.

MID SOFT fiú alákabát

Síelő, snowboardozó fiúknak, meleg és szélálló. SZÉLÁLLÓ külső szövet, meleg polár belső: a MidUP TECHNIKAI felső. A MidUP felső kabát alatt viselhető de átmeneti kabátként, önállóan is hordható.

Ez a termék nincs készleten

Ref. : 8311862
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
EGYEDIVÉ TEHETŐ A hát bélésének tetején címke található, melyre felírhatja gyermeke nevét, így nem keveredik el a kabát. Ez nagyon praktikus lehet a sípályán vagy az óvodában!
TARTÓS HASZNÁLAT Tudjuk, micsoda energiája van a gyerekeknek. Ezért különös gonddal választottuk ki a kabát összetevőt. Tartós anyagok, tesztekkel ellenőrzött illesztések!
Használati javaslat Öltözzön fel jól a sípályára!
Hogy melegen és szárazon is tartsa a ruha, javasoljuk, hogy alkalmazza a 3 rétegű öltözködés szabályát. Egyszerű az alapelv: a 3 rétegű ruházat minden rétegének megvan a maga funkciója. Az aláöltözet és az alákabát feladata, hogy melegen tartsa. A síkabáté pedig, hogy megvédje az időjárási viszontagságoktól. Mindegyik réteg légáteresztő, hogy kivezesse a nedvességet.
INFORMÁCIÓ/KONCEPCIÓ/TECHNOLÓGIA
Szakértőnk ajánlása A Wed'ze termékeket valós időjárási körülmények között tesztelték. Hóban, hidegben, síelés közben előforduló időjárásban. A tervezők, a termékmenedzser, a mérnökök és a modellezők garantálják, hogy a termék tökéletesen megfelel a használatnak, melyre tervezték és fejlesztették.
AZ ÖN VÉLEMÉNYE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE