Teljesítmény, kedvező áron!

Sí, snowboard - WEDZE Sí, snowboard, sífutás - MID 900 férfi síbakancs WED'ZE - Sí felszerelés
Sí, snowboard - WEDZE

MID 900 férfi sícipő, fehér WED'ZE

WED'ZE
Profi síelőknek, pontos és kényelmes sícipő. A MID 900 cipő a WEDZE választék legpontosabb darabja. Medium bélése jól tartja a lábat. 100-as flexe progresszív, és hatékony erőátvitelt biztosít.

Kérjük, válasszon méretet

Kérjük, válasszon méretet

Decathlon

ig 55 990Ft %

Minimum 55 990Ft**

DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

Áruházi készletinformáció

Ettől Részére

** Ettől Részére

* Akciók maximum A készlet erejéig
** Akciók maximum A készlet erejéig

Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

* Eladási ár

Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

* Eladási ár

* Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.
** Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

 

Ref. : 8370433
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Csatok beállítása 4 nagyon masszív mikrometrikus alumínium csat. A rögzítés hossza a csat ki- és becsavarásával a rögzítés hossza állítható. A 3 pozíciós száron levő csattal bármilyen vádliformához igazítható. A szár felső részén széles pánt, mely egyszerűen meghúzható, és erősen tartja a lábat.
Bélés Medium bélése ideális jól síelőknek, akik nem akarnak kompromisszumot kötni kényelem és pontosság között. A bokánál lévő előformázott szivacs biztosan tartja a lábat. A nyelven és a vádlin fülek könnyítik meg a bélés kihúzását a héjból, hogy az gyorsabban meg tudjon száradni.
Mi az a flex? A cipő merevségének jelöléséhez a márkák a flex-indexet használják. Ez a szám jelzi a cipő egészének merevségét. Minél nagyobb a flex, annál merevebb a cipő héja. Az 50-70-es flex ideális kezdőknek és középhaladók számára. A 70-90-es flex haladók számára ideális. A 90 fölötti flex profik számára ideális.Erősebb testalkathoz eggyel magasabb szintű cipőt válasszon!
Hogyan próbálja fel a sícipőt? Miután felhúzta a cipőt, közepesen erősen rögzítse a csatokat! Ha erősebben húzza meg, a cipő túl szűk lesz. A csatok rögzítését követően háromszor erősen rugózzon (segítségként helyezze kezét a térdére), hogy sarka a helyére kerüljön a sícipőben! Egyenesen állva éppen el kell érnie a héj végét, hajlított pozícióban viszont nem érheti el.
INFORMÁCIÓ/KONCEPCIÓ/TECHNOLÓGIA
Szakértőnk ajánlása A Wedze cipőit profi síelők tesztelték a Mont Blanc-ban.
VÁSÁRLÓINK ÉRTÉKELÉSE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE