Új MF 1.8 roller a Freestyle elkezdéséhez.

Roller Korcsolya, roller, board - MF1. 8 freestyle roller,fekete OXELO - Roller
/common/3Dpictures/a/8e6c5bd3b2bb4263b279978a93450d53.zip/index.html
Roller

MF 1. 8 freestyle roller, fekete OXELO

OXELO
Kezdő freestyle rollerezőknek tanuláshoz. Új MF 1.8 roller a Freestyle elkezdéséhez.

Szín : FEKETE / Neonzöld

Decathlon
ig 21 990Ft %

Minimum

21 990Ft**
DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

Ettől Részére

* Akciók maximum A készlet erejéig
* Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.
21 990Ft %
21 990Ft*
DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

* Ettől Részére

* Akciók maximum A készlet erejéig
* Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.
Áruházi készletinformáció
Kívánságlistára teszem
A terméket már a kívánságlistáján van,
Ref. : 8324542
SZETTAJÁNLAT
TERMÉKELŐNYÖK
A csúszás minősége Fém felnis kerekek "high rebond" 88A gumival ABEC 7 csapággyal..
Tartós használat Három csatornás, 4"x19", 6061 T6 alumínium deck..
Könnyű kezelhetőség A nyomon követett anyagoknak köszönhetően a roller élettartama is növelhető.
TERMÉKINFORMÁCIÓ
Súly
4,5 kg
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Mi a különbség egy freestyle és egy „normál” roller között? Egy freestyle és egy klasszikus roller között a különbség szinte ugyanaz, mint a BMX és a városi kerékpár esetében. A freestyle rollernek szélesebb a kormánya és kisebbek a kerekei (tehát könnyebben kezelhető). A súlyban is mutatkozik eltérés (kisebb súly) és könnyebben kormányozható: a cél a figurák kivitelezése, a kormány például teljesen körbefordítható.
Végezetül, a freestyle roller merevebb és erősebb is.
Milyen anyagból készült a deck (fellépő)? A 3 csatornás deck (fellépő) anodizált 6061 T6 alumíniumból készült. A négy sínmegerősítés nagyobb stabilitást és jobb csúszást biztosít a grindeléshez (csövön csúszás). Méretek: 31x110x500 mm.
Milyen anyagból készült a roller kormánya? A monoblokk T-bar (kormány) 6061 T6 alumíniumból készült lemezmegerősítéssel. Az alumínium előnyös tulajdonsága: könnyebb, mint az acél. Méretek = Ø 35,6 mm. Magasság: 550 mm. Hossz: 420 mm.
Milyen típusú villával látták el a rollert? Megerősített T6 alumínium villa. A villa 100 mm átmérőjű kerekekkel kompatibilis. (Beépített távtartó rendszer. A távtartó a két csapágy között helyezkedik el, és csökkenti a csapágyakra nehezedő nyomást.)
Milyen típusú a kormánycsapágy? Threaded VP kormánycsapágy 1"1/8 és szabványos kompressziós rendszer (SCS).
Milyen típusú a szorítóbilincs? 3 csavaros alumínium szorítóbilincs. Belső átmérő: 35,6 mm.
Milyen méretűek a kerekek? 100 mm átmérőjű Spocked Alloy Core kerekek (küllő nélküli, tömör kerekek). PU High Rebond 88A. Az ABEC 7 csapágyakra szerelt MF 1.8 kerekek jó gördülési minőséget biztosítanak.
Miért vannak eltérő nagyságú kerekek? 100, 110 vagy 120 mm? Minél nagyobb a kerékátmérő, annál stabilabb a roller, ezáltal nagyobb sebességgel gurulhat a rider… Viszont, a súly hátrányt jelent. Tehát egy nagyobb kerék nehezebb, és kevésbé könnyen irányítható a figurák kivitelezéséhez. Ezért a kerék méretét a célnak megfelelően kell kiválasztani.
Milyen a Flex Brake fékrendszer? A „flex brake” féket úgy tervezték, hogy minden lökésszerű, hirtelen hatás után visszanyerje eredeti formáját. A rugós fékhez viszonyítva a legfőbb különbség: mérsékli a rezgéseket. E rendszer révén a kerékgumi is kevésbé gyorsan használódik el.
A roller megfelel az EN 14619 szabványnak? Mit takar ez a szabvány? Nevezetesen az EN 14619 szabvány határozza meg a gördülő sporteszközökre vonatkozó biztonsági követelményeket és vizsgálati módszereket.
Milyen biztonsági szabályok vonatkoznak a freestyle roller használatára? Általában védőfelszerelés (sisak, térdvédő, könyökvédő) viselete kötelező a roller használata során.
A súlyos balesetek döntő többsége a használat első hónapjaiban következik be: fordíts kellő időt a roller használatához szükséges alapok elsajátítására, hogy minden vészhelyzetben, az időjárási körülményektől függetlenül (különösen nedves talajon), uralni tudd a sebességet és megfelelően használd a féket.
Mekkora súllyal terhelhető a freestyle roller? 100 kg.
ANYAGÖSSZETÉTEL
Anyagösszetétel
Tengelyvég anya
100.00% Acél
Kormány
100.00% Alumínium 6061
Markolat
20.00% Polipropilén, 80.00% Gumi
Kerekek
35.00% Poliuretán, 65.00% Alumínium 6061
Váz
100.00% Alumínium 6061
Kezelési útmutató: A freestyle az extrém rollerezés egyik ága, gyorsan koptatja az alkatrészeket és nem létezik törhetetlen darab. Minden használat előtt és után ellenőrizd a roller állapotát! Ha jelentős kopást észlelsz valamelyik alkatrészen, fordulj a Decathlon áruház műhelyéhez vagy látogass el a http://www. decathlon. fr/C-313849-accessoires-freestyle weboldalra és rendeld meg, majd cseréld ki az adott alkatrészt.
Tárolás Nedvességtől és naptól védett helyen tárold!
Korlátozott felhasználás: Maximális teherbírás: 100 kg.
INFORMÁCIÓ/KONCEPCIÓ/TECHNOLÓGIA
Szakértőnk ajánlása A roller megfelel az EN14619 sport rollerekre vonatkozó európai szabvány követelményeinek.
AZ ÖN VÉLEMÉNYE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE