CARTOGRAPHIA
  • térképek Túrázás - Mecsek, Villányi-hegység CARTOGRAPHIA - Túra felszerelés
Ref. : 8530356
Kívánságlistára teszem
A termék már a kívánságlistádon van
térképek

Mecsek, Villányi-hegység turistakalauz CARTOGRAPHIA

CARTOGRAPHIA
Decathlon
A kiadvány hazánk déli részének természeti és kultúrtörténeti látnivalókban igen gazdag területét mutatja be. Térképei és leírásai hasznos segítséget nyújtanak a Mecsek, a Villányi-hegység, a Baranyai-dombság, a Sárköz és a Gemenci-erdő felfedezéséhez. Méretarány: 1:40 000 / 1: 60 000.

Termékelőnyök

Sokoldalúság Részletes túraleírásokat is tartalmazó útikönyv jellegű kiadvány.
Univerzális méretek Kötés: spirálos.
Méret: 15x21x1.

Műszaki információ

Leírás:

A kiadvány hazánk déli részének természeti és kultúrtörténeti látnivalókban igen gazdag területét mutatja be, térképei és leírásai hasznos segítséget nyújtanak a Mecsek, a Villányi-hegység, a Baranyai-dombság, a Sárköz és a Gemenci-erdő felfedezéséhez. Körbenézni a Jakab-hegy vonzó kilátópontjáról, a Zsongor-kőről, átkerékpározni Pécsről egy kis strandolásra az orfűi tórendszerhez, sétálni egyet az Abaligeti-barlangban.

Csodálatos tájak:

Végigjárni a Tettye, a Misina és a Tubes nagy múltú, pihenőkkel szegélyezett útvonalait, megcsodálni a Meleg-mány-völgy mésztufa gátjain végigzuhogó vízesés-sorozatot, elcsendesedni a mánfai templom hársfái alatt, végigbarangolni a Hidasi-völgy patakparti turistaútján, fotózni az Óbányai-völgy Ferde-vízesésénél, felfedezni Kisújbányát, majd Püspökszentlászló gyönyörűen felújított kastélyának arborétumát – mind felejthetetlen élmény.

Még több táj:

S akkor még nem említettük a Mecsek ékszerdobozát, a hegyek között megbújó Óbányát, a Baranyai-dombság búcsújáróhelyét, Máriakéméndet, Siklóst a várával, Harkányt a fürdőjével, s persze Villányt a hűvös pincék őrizte tüzes vörösboraival…

Anyagösszetétel

Vélemények

Munkatársaink véleménye