CARTOGRAPHIA

Mecsek, Villányi-hegység turistakalauz

5990 Ft
Írj véleményt elsőként
Ref. : 8530356

A kiadvány hazánk déli részének természeti és kultúrtörténeti látnivalókban igen gazdag területét mutatja be.

Térképei és leírásai hasznos segítséget nyújtanak a Mecsek, a Villányi-hegység, a Baranyai-dombság, a Sárköz és a Gemenci-erdő felfedezéséhez. Méretarány: 1:40 000 / 1: 60 000.

Online készlet

Áruházi készlet

    Előnyeink:

    • 365 napos csere vagy vételár visszafizetés
    • Ingyenes kiszállítás áruházainkba, bankkártyás utánvét fizetési lehetőséggel
    • 2 év kellékszavatosság
    • Termékek csökkentett környezeti lábnyommal

    Előnyök

    Sokoldalúság

    Részletes túraleírásokat is tartalmazó útikönyv jellegű kiadvány.

    Univerzális méretek

    Kötés: spirálos. Méret: 15x21x1.

    Leírás

    Leírás:

    A kiadvány hazánk déli részének természeti és kultúrtörténeti látnivalókban igen gazdag területét mutatja be, térképei és leírásai hasznos segítséget nyújtanak a Mecsek, a Villányi-hegység, a Baranyai-dombság, a Sárköz és a Gemenci-erdő felfedezéséhez. Körbenézni a Jakab-hegy vonzó kilátópontjáról, a Zsongor-kőről, átkerékpározni Pécsről egy kis strandolásra az orfűi tórendszerhez, sétálni egyet az Abaligeti-barlangban.

    Csodálatos tájak:

    Végigjárni a Tettye, a Misina és a Tubes nagy múltú, pihenőkkel szegélyezett útvonalait, megcsodálni a Meleg-mány-völgy mésztufa gátjain végigzuhogó vízesés-sorozatot, elcsendesedni a mánfai templom hársfái alatt, végigbarangolni a Hidasi-völgy patakparti turistaútján, fotózni az Óbányai-völgy Ferde-vízesésénél, felfedezni Kisújbányát, majd Püspökszentlászló gyönyörűen felújított kastélyának arborétumát – mind felejthetetlen élmény.

    Még több táj:

    S akkor még nem említettük a Mecsek ékszerdobozát, a hegyek között megbújó Óbányát, a Baranyai-dombság búcsújáróhelyét, Máriakéméndet, Siklóst a várával, Harkányt a fürdőjével, s persze Villányt a hűvös pincék őrizte tüzes vörösboraival…

    Vélemények