CORENGTH

Marokerősítő, könnyű ellenállású, 11 kg

1490 Ft
Ref. : 8576806

Alkarod erősítését szolgáló eszköz. Könnyű, 11 kg-os ellenállása miatt egyszerűen használható, akár rehabilitációs gyakorlatokhoz is.

Könnyű, kompakt és könnyen kézbe vehető kiegészítő. Segítségével hatékonyan fejlesztheted a fogásodat, bárhol, akár a buszon ülve. Kompakt kialakítása végett a zsebedben is elfér.

Online készlet

Áruházi készlet

    Előnyeink:

    • 365 napos csere vagy vételár visszafizetés
    • Ingyenes kiszállítás áruházainkba, bankkártyás utánvét fizetési lehetőséggel
    • 2 év kellékszavatosság
    • Termékek csökkentett környezeti lábnyommal

    Előnyök

    Kis csomagméret

    Könnyű és kompakt, bárhova magaddal viheted.

    Egyszerű használat

    Semmilyen beállítást nem igényel, a kezedbe veszed és kezdheted is az erősítést!

    Leírás

    A termék paraméterei


    - Külső kerület: 85 mm
    - Belső kerület: 44 mm
    - Átmérő: 21 mm.

    Az ellenállása körülbelül 11 kg, ami azt jelenti, hogy az eszköz két végének összenyomásához 11 kg-os erőt kell kifejteni.

    A termék előnyei

    Könnyű, kompakt és könnyen kézbe vehető kiegészítő. Segítségével hatékonyan fejlesztheted a fogásodat, bárhol, akár a buszon ülve. A 100%-os termoplasztikus elasztomer összetételének köszönhetően hosszú távon tartós. Alacsony ellenállásának köszönhetően tökéletes választás rehabilitációs gyakorlatok elvégzéséhez is. Az erős fogás egyes sportok esetében különösen fontos (testépítés, tenisz), de mindennapi életedet is megkönnyíti, elég, ha egy nagyobb bevásárlás utáni cipekedésre gondolsz.

    A marokerősítő helyes használata

    Különösen egyszerű a használata: Csak helyezd a tenyeredbe és nyomó mozdulattal próbáld a két végét egymáshoz közelíteni. Kerek formája minden kézhez illik. Két sorozat között forgasd el a gyűrűt egy negyed fordulattal, hogy ne mindig ugyanazt a területet használd.

    Edzőnk tanácsai a termék használatára vonatkozóan

    Ideális egy kar- vagy hátedzés előtti bemelegítéshez, ezáltal a csukló és könyök sérülésének kockázatának minimalizálásához. Elegendő egy edzés előtti, 15 ismétlésből álló 1-2 sorozat végrehajtása. Ha kifejezetten az alkarizmaid fejlesztése a cél, válassz nagyobb ellenállású marokerősítőt.

    Összetétel és minőségmegőrzés

    Összetétel

    Fém szerkezet 100% Termopolimer elasztomer

    Használatra vonatkozó korlátozások

    Kizárólag marokerősítésre használható.

    Vélemények