A legnépszerűbb búvárszemüveg a világon!

Mares X-vision búvármaszk

Búvároknak szabadtüdős és palackos merüléshez. A legmodernebb X vision Mares búvármaszk utánozhatatlan kényelemet és minden eddiginél szélesebb látómezőt kínál.

 

Ref. : 8361347
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Szoknyarész A búvárszemüveg (maszk) azon puha, rugalmas része, mely az arccal érintkezik.
Középméret X-Vision búvármaszkok már keskenyebb arcformához is készülnek. A Mares búvármaszk kisebb peremmel készült, ezért még több búvár használhatja és élvezheti az X-Vision minden előnyét.
Edzett üveg lencse Az edzett üveg 2-5x tartósabb a hagyományos üvegnél. Törés esetén a lencse apró darabokra esik szét, megakadályozva így a komolyabb sérüléseket.
Korrekciós lencsék használata A Mares a modelljei legtöbbjéhez korrekciós lencséket is kínál. A mínuszos korrekciós lencséken (-1 és -7 dioptria között) kívül néhány modellhez pluszos lencse (+1,5 és +3) is készül. Ezeket a lencséket a Decathlon áruházak jelenleg nem forgalmazzák. A dioptriás lencsékkel kapcsolatban forduljon bizalommal a Mares márkaképviselethez.
Mikrometrikus csatok A mikrometrikus csatok és a két oldalt elhelyezkedő fogazott fejpántok segítségével még kesztyűben is könnyedén méretre állítható a búvármaszk.
AZ ÖN VÉLEMÉNYE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE