Stílus, teljesítmény és kényelem!

M400 HRM GPS karóra

Sportolóknak, fizikai aktivitásuk mindennapi nyomon követéséhez. Formatervezett óra sok funkcióval és GPS-szel. Könnyű, kényelmes és vízhatlan, az M400 karórát egész nap viselheti, edzések alatt és azon kívül is.

Ez a termék nincs készleten

Ref. : 8360695
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
GPS technológia A Polar M400 fehér órával edzései még kalandosabbak lesznek: mérheti a tempót, a megtett távolságot, a tengerszint feletti magasságot, és segít megtalálni a visszafelé utat.
Fedezzen fel új utakat tökéletes biztonságban! A Visszaút funkcióval a kiindulási pontra tud visszatérni a lehető legrövidebb úton.
Amikor elindul futni, az M400 megbecsüli érkezése időpontját a futás sebessége alapján.
Az életre tervezve A Polar M400 óra könnyű, vízhatlan, és úgy tervezték, hogy a szabadtéri tevékenység és az edzés során egész nap kényelmes viseletet biztosítson.Javaslatokat ad az edzés alatt, rögzíti a tevékenység paramétereit, értesítést küld, amikor eljött a következő edzés ideje.
- Aktivitáskövetés a nap 24 órájában, a hét minden napján: nyomon követi lépései számát, a felhasznált kalóriamennyiséget, az alvással töltött időt és jelzi, ha Ön túl sokáig volt inaktív.
Polar Flow szolgáltatás és alkalmazás Ha az M400 órát a Polar Flow alkalmazással használja, olyan eszközök, statisztikák és támogatások birtokába jut, amelyekkel egy felsőbb szintre léphet.
Megismerheti teljesítménye és az Önre váró kihívások részleteit. Tekintse meg tevékenységi és edzéseredményeit napi, heti vagy havi lebontásban!
Mélyebb betekintést kaphat edzésprogramjába és levonhatja a teljesített munka tanulságait.
Megkönnyíti a célok elérését A Bluetooth Smart segítségével edzéseinek minden adatát szinkronizálhatja az M400, a webes felület és a Polar Flow alkalmazás között. Az edzés befejezése után gyors vizuális összefoglalót és teljesítményértékelést kaphat a Polar Flow alkalmazás segítségével.
Funkciók - Aktivitáskövetés a nap 24 órájában és a hét minden napján
- Edzéstanácsok
- Lépésszám- és távolságmérés
- Figyelmeztetés inaktivitás esetén
- Aktivitászónák
- Hatékonyságelemzés
- Alvásmennyiség és -minőség mérése
Edzésfunkciók - Sport profil: lehetővé teszi a kedvenc sportok listázását és a rájuk vonatkozó speciális szabályok meghatározását.
- Edzésnapló
- Edzéscélok
- Automatikus köztes idők
- Személyes rekord
- Érkezési idő becslése
- Automatikus indítás/leállítás
- Résztávok mérése
- Azonnali elemzés: a Polar Flow alkalmazáson belül.
- Részletes edzéselemzés
GPS funkciók - Távolság
- Sebesség/gyorsaság
- Magasság, lejtés, emelkedés: magasság méterben kifejezve/emelkedő láb és lejtő láb, lejtő/emelkedő.
- Vissza a kiinduló ponthoz: Új utak felfedezésére indulhat annak biztos tudatában, hogy egy gombnyomásra megjelenik a kiindulási ponthoz visszavezető útvonal.
A csomag tartalma - GPS M400 fehér óra
- Polar H7 pulzusmérő jeladó
- USB kábel
- Polar M400 kezelési útmutató
AZ ÖN VÉLEMÉNYE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE