el sem tudja képzelni, mennyi minden rejlik egy decathlonos alacsony ár mögött!

A Decathlonnál minden nap arra törekszünk, hogy optimalizáljuk árainkat, ezáltal minőségi termékeket kínáljunk a lehető legalacsonyabb áron. Így tesszük elérhetővé a sportolás örömét a lehető legtöbb ember számára.

el sem tudja képzelni, mennyi minden rejlik egy decathlonos alacsony ár mögött!

1 > kutatás

Mérnökeink megfigyelik a test működését sportolás közben és keresik a legolcsóbb, legjobb, akár új anyagokat hogy a leginkább minőségi termékeket bíztosíthassuk.

2 > formatervezés

Tervezőink már a formatervezés első pillanatától kezdve kiemelten figyelik a költségeket, hogy a legjobb áron, a leginkább technikai megoldást tudják nyújtani.

3 > fejlesztés

A legjobb ár-érték aránnyal rendelkező anyagokat választjuk, anélkül, hogy bármikor is kompromisszumot kötnénk minőségi kérdésben.

4 > Gyártás

A gyártási folyamatok optimalizálásával csökkentjük a költségeket.

5 > LOGISZTIKA

Folyamatosan fejlesztjük a logisztikai láncunkat: csökkentjük a távolságot a gyártás és értékesítés pontja között, illetve próbálunk minél kevesebb csomagoló anyagot használni.

6 > ÉRTÉKESÍTÉS

Az áruházban a kihelyzés módját és a készletkezelést optimalizáljuk, ezen kívül, eladóink tablettel dolgoznak, mellyel megkönnyítjük számukra az áruházon belüli közlekedést, csökkentjük a költségeket és ezzel Önöket is jobban ki tudjuk szolgálni.

HOGY EZT BEBIZONYÍTSUK, TÖBB MINT 50 TERMÉK ÁRÁT CSÖKKENTETTÜK

Meghatározó termékeink sikeres árcsökkentése kutatóink, fejlesztőink és designereink mindennapi törekvéseinek köszönhető, így tudunk minőségi sportszereket előállítani a lehető legalacsonyabb áron.

A folyamatok nagy része a fenti 6 szakaszra osztható (a felhasználás optimalizálása csökkenti a gyártás és a csomagolás költségeit is, a felesleges alkotóelemek eltörlése pedig még tovább faraghat az áron).

Ezen szakaszok tökéletesítése jelentősen és hosszútávon csökkenti termékeink árát, hogy vásárlóink számára a legkedvezőbb feltételekkel kínálhassuk a sportolás örömét.

Az áraink csökkentéséhez...