- Okostelefon-értesítések - Üzemidő: 6-8 nap

LOOP2 tevékenységmérő karkötő

Napi tevékenységének és alvásminőségének méréséhez. A LOOP 2 hozzájárul erőnléte javításához és motiválja Önt! Az elegáns és vízhatlan Polar Loop 2 tevékenységmérő mozgásra ösztönzi!

Ez a termék nincs készleten

Ref. : 8360379
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Az ideális társ a napja újraszervezéséhez (1/2) - Lépésszám és távolság: méri a megtett lépések számát és a távolságot.
- Figyelmezteti, ha tétlen: rezgéssel figyelmezteti Önt 55 perc ülés után, hogy keljen fel: segít Önnek aktív szünetet tartani a hétköznapi tevékenységei közepette.
- Smart Calories: kijelzi, pontosan mennyi kalóriát égetett el. Saját adatain alapuló egyéni algoritmus: testtömeg, testmagasság, életkor, nem és fizikai aktivitás intenzitása.
Az ideális társ a napja újraszervezéséhez (2/2) - Tevékenységi célkitűzés: kijelzi, milyen mértékű a napi tevékenységeinek intenzitása, valamint tanácsokat ad, hogy elérje az aznapra kitűzött célját.
- Alvás: automatikusan nyomon követi alvásának időtartamát és minőségét. Ismerje meg alvási jellemzőit az internetes szolgáltatáson és a Polar Flow alkalmazáson keresztül!
- Okostelefonra érkező értesítések: rezgéssel jelzi, ha hívása, üzenete érkezik, illetve emlékezteti a naptárjába bejegyzett eseményekre
Személyre szabott napi célkitűzés A Loop 2 segítségével kitűzhet maga elé napi, egyéni célokat, és a készülék számlálja lépéseit. A tevékenységi cél személyre szabott az egyéni jellemzők és a kiválasztott tevékenység szintje alapján, a tevékenységet jelző vonal a nap során növekszik a tevékenység időtartama és intenzitása szerint.
Intenzitási szint A Polar Loop 2 a napi tevékenységeket intenzitás szerint 5 csoportba osztja el:
- pihenés: alvás és pihenés fekvő helyzetben
- ülő helyzet: ülő helyzet és egyéb passzív tevékenységek
- alacsony: álló helyzetben végzett és kisebb háztartási tevékenységek
- közepes: gyaloglás és kisebb intenzitású tevékenységek
- nagy: futás, kocogás és egyéb intenzív tevékenységek
Ha növeli a mozgás intenzitását, növekszik a tevékenységet jelölő vonal, és alapján láthatja fejlődését is.
Jutalmazott hatékonyság A buzdító tanácsok segítik célja elérésében. A cél felé haladást mutató vonal a nap során növekszik a tevékenység időtartama és intenzitása szerint.
Csatlakozás - Vezeték nélküli szinkronizálás Polar Flow alkalmazással Bluetooth® Smarton keresztül
- USB port a töltéshez és az adatok PC-re/Mac-re küldéséhez Polar FlowSync-en keresztül
- Bluetooth® Smart
- Frissíthető szoftver
- Választható nyelvek: angol, spanyol, portugál, francia, dán, holland, svéd, norvég, német, olasz, finn, lengyel, orosz, kínai és japán.
Eddzen saját ritmusában! Pulzusa erőnlétének legpontosabb fokmérője. A fizikai kondíció javításának és a látható eredmények elérésének legjobb módja, ha a megfelelő intenzitáson edz. Csatlakoztassa Loop 2 készülékét a Polar H7 pulzusjeladóval, hogy extra pontosan mérje szívtevékenységét! A H7 pontos, valós idejű pulzusméréseit megtekintheti közvetlenül a csuklóján edzés közben.
AZ ÖN VÉLEMÉNYE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE