Egyenes, zárt szabású hát.

Szörfözés Szörfözés - LG BRASS SWEETY fürdőruha TRIBORD - Vizisportok - OLAIAN, ITIWIT, ORAO, SUBEA
Szörfözés

LG BRASS SWEETY oldalt köthető egyrészes fürdőruha, rózsaszín TRIBORD

TRIBORD
Lányoknak, alkalmankénti vízi sportoláshoz. Egyrészes lány fürdőruha zárt hátrésszel: jól tart és szabadon hagyja a vállakat. Vékony pántok, nyakban állítható méret.

 

Ref. : 8356514
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
A termékek környezetre gyakorolt hatását összehasonlító jelölés A termék környezetre gyakorolt hatásait különböző indikátorokkal számítjuk az életciklus egészére vonatkozóan. ABCDE jelölést alkalmazunk, így vásárlóink könnyen felismerhetik a legjobb környezetvédelmi teljesítménnyel rendelkező termékeket és összehasonlíthatják az azonos típusú termékeket (pólók, nadrágok, hátizsákok stb.). A Decathlon a környezetvédelmi jelölési folyamat önkéntes résztvevője. További információ: http://sustainability.decathlon.com/
INFORMÁCIÓ/KONCEPCIÓ/TECHNOLÓGIA
Szakértőnk ajánlása A terméket használat közben Hendaye-ban és laboratóriumban is teszteltük, így a minőség garantált rendeltetésszerű használat esetén: teszteltük az anyag rugalmasságát, stabilitását és színtartását dörzsölés, mosás, tengervíz, klóros víz és fény hatására, valamint a termék általános állapotát is, többszöri mosást követően.
VÁSÁRLÓINK ÉRTÉKELÉSE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE