INESIS

Távolságmérő, lézeres - 900-as

59 990 Ft
Ref. : 8546437

A lézeres távolságmérőt haladó szintű játékosok számára a golfpályán megjátszandó távolságok mérésére terveztük.

A távmérő révén gyorsan lemérheted a távolságokat a szintkülönbség kompenzálásával vagy anélkül. Az eszköz tartalmazza a zászló prioritási funkciókat és a mérés rezgésekkel történő visszajelzését.

Szín: Sárga

Online készlet

Áruházi készlet

    Előnyeink:

    • 365 napos csere vagy vételár visszafizetés
    • Ingyenes kiszállítás áruházainkba, bankkártyás utánvét fizetési lehetőséggel
    • 2 év kellékszavatosság
    • Termékek csökkentett környezeti lábnyommal

    Előnyök

    Pontosság

    +/- 1 m (+/- 1 yd)

    Széles választék

    Min - Max: 5 -1200 m (5,4 - 1300 yd) Zászló: 320 m (350 yd) Fa: 640 m (700 yd)

    Nagyító hatás

    x6

    Kis csomagméret

    105 x 73 x 39 mm 4,1 x 2,9 x 1,5 inch

    Súly

    175 g-ban

    Üzemidő

    5000 mérés

    Állítható

    A szemlencse dioptriai beállításával a látóvonalat a látásodhoz igazíthatod.

    Leírás

    Gyors és pontos távolságmérés

    Az Inesis 900 távmérővel minden nagyobb távolságot gyorsan lemérhetsz a golfpályán, tetszésed szerint méterben vagy yardban megadva. Akár a zászlóhoz való távolság megismeréséhez, akár a labda bunker feletti átütéshez vagy dogleg elötti elhelyezéséhez használod, ez a távmérő ideális eszköz a golfütő helyes megválasztásához.

    Gyorsabb fejődés

    Az Inesis 900-as távmérő ideális segítőtársad lesz a fejlődésben. A távolságok távmérővel történő meghatározása a legmegfelelőbb mód az ütések között megtett tényleges szakaszok ellenőrzéséhez, és ebből adódóan az ütők pontos sorrendjének kialakításához. A távmérő lehetőséget ad a lendítések hatékonyságának megállapítására és a helyes döntések meghozatalára a pályaszakaszok teljesítéséhez szükséges ütők kiválasztásában.

    Pillanatnyi és folyamatos mérés

    A felvétel gomb rövid megnyomásával a távolságot mérheted le, folyamatos nyomva tartásával végigpásztázhatod a területet és a mérések a valós időnek megfelelően frissülnek.

    Lejtőszög és kompenzált távolságmérés funkció

    Amikor a zászló magasan van olyan ütőt kell választanod, amellyel hosszabb szakaszt játszhatsz meg, mintha lapos ütést játszanál meg. Hasonlóképpen, a nálad alacsonyabban lévő zászlónál a rövidebb szakaszhoz kialakított ütőt kell használnod. Az Inesis 900 lézeres távmérő ugyanúgy megállapítja a lejtő szögét, mint a kompenzált távolságot a megfelelő ütő még könnyebb kiválasztásához.

    Hivatalos golflabda versenyzéshez

    A távolságkompenzáció versenyeken nem megengedett. A célzószem körül elhelyezkedő gyűrű meghúzásával aktiválható, a gyűrű visszatolásával kikapcsolható a funkció. Így a golfedzések során fejlődni tudsz a kompenzált távolság meghatározásában a szintkülönbséggel megjátszott szakaszoknál, ugyanakkor a kompenzált távolság üzemmód kikapcsolásával a versenyeken is használhatod az Inesis 900 távolságmérőt.

    Jelzőzászló prioritás funkció

    A zászló távolságának meghatározásához, elkerülve a mögötte lévő fák bemérését, az Inesis 900 lézeres távmérő a legközelebbi cél-prioritás funkcióval rendelkezik, amely kiemeli a zászlót a háttérből a pontosabb és gyorsabb mérés érdekében.

    Rezgéssel történő mérés-visszaigazolás

    Ha az Inesis 900 lézeres távmérő bemérte a távolságot, ezt rezgéssel erősíti meg. Szükség esetén a mérés visszaigazolás üzemmód kikapcsolható.

    Könnyű hozzáférés és védelem

    A félmerev tok védi az Inesis 900 lézeres távmérőt a játék során és a szállítás alatt.
    A távmérőhöz történő könnyebb hozzáférés érdekében golfozás közben nyitva hagyhatod a cipzárt, és a gumifüllel könnyen visszazárhatod a tokot, megakadályozva a távmérő kiesését.
    A távolságmérő IPX2 tanúsítvánnyal rendelkezik (ellenáll a könnyű esőnek).

    SZETT TARTALMA

    - Inesis 900 lézeres távmérő
    - Védőtok
    - Karabiner
    - Törlőkendő
    - CR2 lítium elem
    - Használati útmutató

    Inesis koncepció

    Azon munkálkodunk, hogy termékeink a használat során megfeleljenek az elvárásoknak. Az INESIS egy szenvedélyes golfozókból álló csapat, amely a tanácsaitoknak köszönhetően minden terméket úgy fejleszt, hogy golfozni mindig öröm legyen.

    Összetétel és minőségmegőrzés

    Összetétel

    Fém szerkezet 50% Akrilnitril-butadién-sztirol, 30% Polikarbonát-akrilnitril-butadién-sztirol, 20% Sztirol-butadién gumi latex Szörfdeszka 50% Akkumulátor - LiPo, 30% Epoxi gyantával, 20% Réz Lencse 100% Üveg ásvány Anyagsűrűség 100% Nikkel

    Tesztek

    Az 900-as távmérővel kapcsolatos teszt megtalálható a MyGolfSpy független weboldalán:
    https://mygolfspy.com/best-laser-rangefinder-of-2019

    Jóváhagyta

    A golfkiegészítők értékelése és jóváhagyása tekintetében bízunk golfozóinkban. Figyelembe vesszük a termékeinkre vonatkozó véleményeket és minősítéseket, és ezek fényében cselekszünk, ha a termék értékelése nem kielégítő. Az Inesis 900 távmérővel kapcsolatos vásárlói értékeléseket az alábbiakban megtekintheted, mi több, saját véleményed is megoszthatod velünk, így aktívan részt vehetsz a termék fejlesztésében.

    Használati utasítás

    A termékkel kapcsolatos további információkért, tekintsd meg a használati utasítást.

    Vélemények