KIPSTA
  • Csapatsport kiegeszitok Futball - Lapos bóják, 10 db KIPSTA - Futball
  • Csapatsport kiegeszitok Futball - Lapos bóják, 10 db KIPSTA - Futball
  • Csapatsport kiegeszitok Futball - Lapos bóják, 10 db KIPSTA - Futball
  • Csapatsport kiegeszitok Futball - Lapos bóják, 10 db KIPSTA - Futball
Ref. : 8552077
Kívánságlistára teszem
A termék már a kívánságlistádon van
Csapatsport kiegeszitok

Lapos bóják, 10 db, narancssárga KIPSTA

KIPSTA
Decathlon
Tervezőink kifejlesztették ezt a lapos bóját, hogy körülhatárolják vagy megjelöljék a pályát anélkül, hogy zavarnák a játékot. Határold el a pályát anélkül, hogy megzavarná a játékot! Ezek a strapabíró, lapos bóják lehetővé teszik, hogy elhatárolj egy játékpályát, vagy egy kis részt a pályán belül, kül- és beltéren egyaránt.

Termékelőnyök

Tartós használat Anyagösszetételének köszönhetően nem árt neki ha rálépnek.
Egyszerű használat Rendkívül lapos, nem téríti el a labdát.
Tapadás Lyukas kialakítása megakadályozza, hogy a játékosok megcsússzanak rajta.
Tapadás Nagyon jól tapadnak műfüves pályán.
Környezettudatos tervezés 10%-kal csökkentett anyaghasználat.

Műszaki információ

Bemutatjuk az Essential termékcsaládot egy új termékkel: a lapos edzőbóják

A pályán tett megfigyeléseknek és az edzőkkel folytatott számos megbeszéléseknek köszönhetően szerettük volna meghatározni az edzőgyakorlatok kitalálásakor felmerülő igényeket: pálya kijelölése, akadályok kerülése, stb. Hogy ezeknek megfeleljünk, megalkottuk az Essential termékcsaládot: praktikus és elérhető termékek, amelyek fontos szerepet töltenek be (cselezés, passzolás) a szórakoztató és hatékony edzéshez minden korosztálynak. A nagy méretű bóják lehetővé teszik a pálya körülhatárolását.

TERVEZŐCSAPATUNK BEMUTATJA AZ ESSENTIAL TERMÉKCSALÁD EGYEDISÉGÉT

"Annak érdekében, hogy ezek a lapos bóják az Essential termékcsalád részévé válhassanak, az emblematikus nyíl formával terveztük meg őket. És, hogy teljes legyen a kép, a termékcsaládra jellemző neonnarancssárga színt kapták a jobb láthatóság miatt bel- és kültéren."

Bel- és kültéri edzésekhez tervezett termék

A lapos bója egy fontos elem a futballedző számára, mivel lehetővé teszi egy játéktér kijelölését és elhatárolását anélkül, hogy befolyásolná a labda irányát. Puha anyaga jól tapad beltéren, kemény talajon, de csúszós kültéren. (nedvesség, eső, stb.). A tervezés során, ezért egy lyukkal láttuk el a közepén, így egy "megkapaszkodó" részt kapott, és garantálja a biztonságot.

PÁLYÁN TESZTELT MEGBÍZHATÓSÁG ÉS TARTÓSSÁG

Anyagának ellenállóképességét beltéri használathoz már nem kell bizonyítanunk. De mi a helyzet kültéren, ahol a játékosok stoplis cipőben játszanak? Termékünket extrém körülmények között teszteltük rögbiedzéseken. Nagy lelkesedéssel taposták őket, azonban formájukat és hatékonyságukat megőrizték.

Felelős tervezés

Mivel a környezettudatosság a projektünk központi része, a környezeti hatás csökkentése komoly kihívás volt a bóják fejlesztése során. Az anyagfogyasztás optimalizálása és a csomagolás megszüntetése mellett úgy döntöttünk, hogy a bójáinkat helyben gyártjuk a helyi felhasználásra, a szállítás hatásainak csökkentése érdekében: Az eredmény: 20%-kal kevesebb CO2 kibocsátás.

Próbáld ki a DECATHLON COACH applikációt az edzéseidhez

A DECATHLON COACH alkalmazás lehetővé teszi a sportolók számára, hogy különböző edzésterveket kövessenek, melyeket diplomás edzők állítottak össze. A Futás és a Gyaloglás után az alkalmazás most speciális edzésprogramokat kínál neked a fejlődéshez egyéni edzéseidhez. Töltsd le ingyenesen az alkalmazást: https://www.decathloncoach.com/hu/home/

Még több információ Összecsuk

Anyagösszetétel

Anyagösszetétel
Fő anyag
100% Sztiroletilén-butilén-sztirol (SEBS)
Tárolás Hogy megőrizd a termék hosszú élettartamát, javasoljuk, hogy az időjárási elemektől védett helyen tárold.

Vélemények

Munkatársaink véleménye