A hideg nem áll többé az úszás útjába!

KLOUPI rövidnadrágos fürdőruha

Alkalomszerű edzéshez nem több, mint heti egy alkalommal. Jó hőszigetelő képességű, meleg úszódressz.

Ez a termék nincs készleten

Ref. : 8361174
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
A freezing-hatás* csökkentése: Összetevőinek köszönhetően csak kevés nedvesség marad meg a külső felületen és véd a széltől. A szélvédelemnek és a gyors száradásnak köszönhetően a ruha felszínén maradó víz a medence elhagyása után gyorsabban elpárolog, így nem fog vacogni.
*Freezing –hatás A vizes ruha felszínén maradt vízréteg párolgása miatt a testhőmérséklet hírtelen és tartósan csökken. Minél hidegebb és erősebb a szél, annál gyorsabb a párolgás, és annál jobban fázik. Minél nagyobb mennyiségű vizet szív fel az anyag, annál hosszabb ideig tart a párolgás, és annál tovább fázik.
Használat Eseti használat: alkalomszerű úszáshoz szinttő függetlenül nem több, mint heti egy alkalommal. Az úszódressz mindenekelőtt a jó közérzet biztosítása és az egészség megőrzése érdekében végzett vízi sportokhoz ajánlott. A Nabadji a fürdőruhák széles skáláját kínálja a vízi sportok kedvelőinek. A termékeket az úszás sajátosságainak figyelembevételével és a testfelépítés alapján tervezték meg.
Freezing-hatás* mérséklése Fürdőruháink anyaga csak nagyon kevés vizet szív magába és megszünteti a fázó érzést. A "szélálló" hatás és a gyors száradás következtében csökken fürdőruha felszínén lévő víz párolgási ideje és intenzitása, így kevésbé vacog a medencéből kilépő úszó.
Sporttevékenység: Alkalomszerű úszás: alkalomszerű, legfeljebb heti 1 alkalommal történő úszáshoz, bármilyen tudásszinthez. Ideális vízi sportokhoz, ha a testmozgás célja az egészségügyi jótékony hatások és a fittség elérése. A Nabaiji fürdőruhák széles skáláját kínálja efféle sporttevékenységhez, amelyek kifejezetten úszáshoz készültek, de egyben megfelelnek a kényelmi követelményeknek is.
A freezing-hatás* csökkentése: Összetevőinek köszönhetően csak kevés nedvességet szív magába és véd a széltől. A szélálló és gyors száradást lehetővé tevő tulajdonságnak köszönhetően a ruha felszínén maradó víz a medence elhagyása után gyorsan elpárolog.
*Freezing-hatás A vizes ruha felszínén maradt vízréteg párolgása miatt a testhőmérséklet hirtelen és tartósan csökken. Minél hidegebb és erősebb a szél, annál gyorsabb a párolgás, és annál jobban fázik. Minél nagyobb mennyiségű vizet szív fel az anyag külső felülete, annál hosszabb ideig tart a párolgás, tehát annál tovább fázik.
AZ ÖN VÉLEMÉNYE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE