Nagyon könnyű, szélálló és vízhatlan kabát.

Kiprun Rain futódzseki

Női futóknak edzésre vagy versenyre hideg, szeles és/vagy esős időben. Az eső és a szél nem állhat többé a futás útjába! Szárazon tart a vízhatlan varrásoknak és a nagyon könnyű NOVADRY® szövetnek köszönhetően, mely vízhatlan és légáteresztő.

Ez a termék nincs készleten

Ref. : 8341609
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Az anyag vízhatlansága A NOVADRY® technológia véd az időjárási viszontagságoktól.
Futók segítségével használat közben és laboratóriumban is teszteltük. Az ISO 811 szabvány szerinti teszt során az anyag vízhatlanságát a vízoszlop magassága szerint, milliméterben határozzák meg. Minél nagyobb a nyomás értéke, annál magasabb fokú a szövet vízhatlansága. A 10000 mm-es vízhatlanság tehát azt jelenti, hogy az anyag kibírja a 10. 000 mm-es vízoszlop nyomását, ami nagyjából egy két órás zápornak felel meg).
Az anyag légáteresztése: Az összetevők légáteresztő képességét az anyag RET párolgási ellenállásának mérésével állapítjuk meg (az ISO 11092 szabvány szerinti teszt). Minél gyengébb értéket kapunk, annál több testmozgás következtében felszabaduló vizet képes elpárologtatni a szövet, vagyis annál jobb a légáteresztő képessége. Például: RET < 9 = rendkívül légáteresztő szövet / >20 = kissé, vagy nem légáteresztő szövet.
Állítható szellőzés: FIGYELEM! Ne használja tárolásra! Az optimális szellőzés érdekében használja az elöl lévő 2 cipzáras szellőzőnyílást!
Szélálló hatás: Az anyag vízhatlan, és felületkezelésének vagy a ruha belső felére rakott membránrétegnek köszönhetően véd a szél ellen is. A vízhatlan anyag olyan tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek biztosítják a szél elleni védelmet is. A széllel szembeni védelem kulcsfontosságú mind a mozgás, mind pedig a pihenés során, hiszen a szél jelentős mértékben hűti a testet.
Ergonomikus kapucni: Zsinór segítségével elöl és hátul is állítható kapucni.
Ellenzője esőben védi az arcot, de nem csökkenti a látómezőt. Az optimálisan elhelyezett patentok és tépőzárak révén a kapucni könnyedén eltávolítható.
Megfelelő védelmet biztosít a fej számára.
Tárolás: 2 vízhatlan zseb: Cipzáras zseb a háton, tépőzáras, okostelefon méretű belső zseb.
A termékek környezetre gyakorolt hatását összehasonlító jelölés. A termék környezetre gyakorolt hatásait különböző indikátorokkal számítjuk az életciklus egészére vonatkozóan. ABCDE jelölést alkalmazunk, így vásárlóink könnyen felismerhetik a legjobb környezetvédelmi teljesítménnyel rendelkező termékeket és összehasonlíthatják az azonos típusú termékeket (póló, nadrág, hátizsák stb.).
A Decathlon önkéntes szereplője a környezetvédelmi jelölési folyamatnak. További információ: http://sustainability.decathlon.com/
AZ ÖN VÉLEMÉNYE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE