Fusson öv nélkül a nagyobb kényelem érdekében.

KIPRUN CARDIO póló

Futáshoz a szívritmus kényelmes mérésére meleg időben. Nem okoz többé gondot a lecsúszó öv, amit néha elfelejt felvenni, néha pedig zavaró. Ebben a pólóban zavartalanul mérheti a szívritmusát.

Szín : SZÜRKE

 

Ref. : 8350928
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Elektronikus coaching A beépített elektródák képesek mérni a szívverést ebben az innovációs pólóban. Használati tanácsok:1. Helyezze az érzékelőt a két patent segítségével a póló elejére. 2. Nedvesítse be belülről az elektródákat annak érdekében, hogy képesek legyenek érzékelni a szívverést. 3. Olvassa le a kapott értéket karóráján vagy az okostelefonján.
Kompatibilitás Ez a póló kompatibilis az összes patentos Geonaute, Kalenji, Polar és Garmin érzékelővel. Ellenőrizze a távolságot a két patent között:4,5 cm-nek kell lennie.
Bőrbarát Testre simuló póló, maximálisan csökkenti a bőr kidörzsölődését, irritációját. Ráadásul "seamless" technológiával készült, amellyel a mellkasnál nincs szükség varrásokra, így nem dörzsöli ki a bőrt.
Izzadság-elvezetés Equarea technológiával készült póló, futás közben szárazon tart. Anyaga beszívja, kivezeti a nedvességet, gyorsan szárad.
INFORMÁCIÓ/KONCEPCIÓ/TECHNOLÓGIA
Szakértőnk ajánlása Ezt a pólót laboratóriumi körülmények között és futók terepen, különböző nehézségi szinten tesztelték. A tesztelők szívesen viselték, mert futás közben is rendkívül kényelmes. Oldalsó varrás nélküli kialakításának köszönhetően nincs többé dörzsölés okozta bőrirritáció. Emmanuel (a Kalenji férfiruházat termékmenedzsere)
AZ ÖN VÉLEMÉNYE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE