Fusson öv nélkül a nagyobb kényelem érdekében.

KIPRUN CARDIO futófelső

Futáshoz a szívritmus kényelmes méréséhez meleg időben. Nem kell többé a lecsúszó övvel bajjlódni, amit elfelejt felvenni és zavaró. Ebben az ujjatlan futófelsőben zavartalanul mérheti a szívritmusát.

Ez a termék nincs készleten

Ref. : 8350927
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Elektronikus coaching Beépített elektródákkal rendelkezik a szívritmus mérésére. Használati tanácsok:1. Helyezze az érzékelőt a két patent segítségével a futófelső elejére.
2. Nedvesítse be belülről az elektródákat annak érdekében, hogy képesek legyenek érzékelni a szívverést. 3. Olvassa le a kapott értéket karóráján vagy az okostelefonján.
Kompatibilitás Ez a futófelső kompatibilis az összes patentos Geonaute, Kalenji, Polar és Garmin érzékelővel.
Ellenőrizze a távolságot a két patent között:4,5 cm-nek kell lennie.
Bőrbarát Testre simuló ujjatlan felső, maximálisan csökkenti a bőr kidörzsölődését, irritációját. Ráadásul "seamless" technológiával készült, amellyel a mellkasnál nincs szükség varrásokra, így nem dörzsöli ki a bőrt.
Izzadság-elvezetés Equarea technológiával készült ujjatlan póló, futás közben szárazon tart. Az izzadságot magába szívja és gyorsan szárad.
INFORMÁCIÓ/KONCEPCIÓ/TECHNOLÓGIA
Szakértőnk ajánlása A mezt laboratóriumi körülmények között és futók terepen különböző nehézségi szinten tesztelték. A tesztelők szívesen viselték, mert futás közben is rendkívül kényelmes. Oldalsó varrás nélküli kialakításának köszönhetően nincs többé dörzsölés okozta bőrirritáció. Emmanuel (a Kalenji férfiruházat termékmenedzsere)
AZ ÖN VÉLEMÉNYE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE