GARMIN

Kerékpárlámpa és radar - Garmin Varia RTL515

69 990 Ft
Ref. : 8675596

A radar és a hátsó lámpa párosítható az Edge® computerrel vagy a telefonoddal, és jelzi a hátulról közeledő gépjárműveket.

Látni és látszani - ezt kínálja a Radar Varia.

Online készlet
Jelenleg nem elérhető online

Áruházi készlet

Tudj meg mindent erről:

    Előnyeink:

    • 365 napos csere vagy vételár visszafizetés
    • Ingyenes kiszállítás áruházainkba, bankkártyás utánvét fizetési lehetőséggel
    • 2 év kellékszavatosság
    • Termékek csökkentett környezeti lábnyommal

    Előnyök

    Láthatóság

    Jelezd jelenléted már 1,6 km távolságból.

    Üzemidő

    16 óra üzemidő villogó, és 6 óra állandó üzemmódban.

    Leírás

    HÁTSÓ RADAR

    Megbízható hátsó radar. Radar. Több megjelenítési lehetőség. Párosítsd a kompatibilis Garmin eszközzel vagy a telefonoddal vagy mindkettővel. Villogj. A hátsó lámpa fénye nappali fényben már 1,6 km-ről jelzi a jelenléted az autósoknak. A Varia™ alkalmazás segítségével mobiltelefonod elsődleges vagy másodlagos kijelzőként is használhatod.

    Üzemidő

    Nappal 16 óra üzemidő villogó üzemmódban.

    MAXIMÁLIS ÉBERSÉG

    A Varia™ RTL515 hátsó radar látható és hallható riasztást ad le, ha a járművek hátulról 140 méter távolságra kerülnek.

    PELOTON ÜZEMMÓD

    A Varia™ RTL515 többféle üzemmódot kínál, köztük a peloton módot is, amely alacsony intenzitású villogást jelent. Ez nem zavarja a többi kerékpárost, ha csoportosan kerékpároztok.

    KITŰNŐ LÁTHATÓSÁG

    A villogó (65 lumen nappal és 29 éjszaka) és a fix (20 lumen) üzemmód már messziről láthatóvá tesz 220 fokban. A villogó fény jelzi a jelenléted a közeledő autósoknak. 16 óra akkumulátor idő villogó üzemmódban és több, mint 6 óra folyamatos világítással.

    CSATLAKOZTASD AZ ESZKÖZT A VARIA ALKALMAZÁSHOZ

    Párosítsd a Varia RTL515 radart a telefonodon lévő Varia alkalmazással. Az alkalmazás hangjelzésekkel és vibrációs riasztásokkal megjeleníti a közeledő gépjárművek helyzetét és sebességét.

    Kompakt design

    Függőleges és letisztult alakjának köszönhetően a radar nem zavarja a lábak mozgását és a legtöbb országúti, MTB és más hagyományos kerékpárokra felszerelhető.

    TÖBBFÉLE PÁROSÍTÁSI LEHETŐSÉG

    A radar tökéletesen működik az Edge kerékpáros computerrel vagy a kompatibilis mobiltelefonnal, valamint egyes Garmin sport órákkal, illetve az opcionális radar kijelzővel.

    HASZNÁLD A VARIA ALKALMAZÁSSAL

    Ez az okostelefonos alkalmazás növeli biztonságát azáltal, hogy grafikusan, illetve hangjelzésekkel és vibrációs riasztásokkal megjeleníti a közeledő gépjárművek helyzetét és sebességét.

    KÜLSŐ ALKALMAZÁSSAL IS HASZNÁLHATÓ

    Kompatibilis okostelefonnal történő használat esetén a Varia radar integrálódik kedvenc alkalmazásaidhoz, például a Ride with GPS-hez, ezáltal a térképeken meg tudod tekinteni a radar riasztásait.

    Vélemények