BRYTON
end-of-life
  • Kerékpár computerek Elektronika - Kerékpáros komputer Rider 410E BRYTON - Multisport kiegészítők
  • Kerékpár computerek Elektronika - Kerékpáros komputer Rider 410E BRYTON - Multisport kiegészítők
Ref. : 8541321
Kívánságlistára teszem
A termék már a kívánságlistádon van
Kerékpár computerek

Kerékpáros GPS computer BRYTON 410E BRYTON

BRYTON
4/5
4/5
Decathlon
Kerékpáros computer GPS-szel, automatikus bluetooth szinkronizálással. Strava kompatibilis. Rögzítsd a kormányra, és máris indulhatsz kerékpározni. Egyszerűen pontos! MINDEN rendelkezésre álló műholdas rendszert tud kezelni, így sokkal gyorsabban megkapod a GPS adatokat, és pontosabban meghatározhatod a helyzeted.

Termékelőnyök

Az eredmények mérése Időtartam, távolság, sebesség, emelkedő és pozíció. Szív és ütem opcionális.
Szinkronizálhatóság Bluetooth csatlakozás okostelefonhoz, ANT+ csatlakozás érzékelőkhöz (opció).
Üzemidő Üzemideje max. 35 óra.
Vízállóság Vízhatlanság: IPX7.

Műszaki információ

Kijelző

Kiváló láthatóság, nagy, 2,3”-os fekete-fehér kijelző: az adatok leolvasása egyszerűbb, mint valaha. Oldalanként max. 8 adatot jelenít meg, még jobb elemzést ad a teljesítményedről valós időben.

Nagyon pontos.

A Bryton GPS kerékpáros computere, minden GPS, Glonass (Oroszország), BDS (Kína), Galileo (Európa) és QZSS (Japán) műholdas rendszert tud kezelni, így megbízhatóbb műholdas lefedettséget biztosít bármilyen helyzetben, különösen épületek/fák között vagy MTB-on, és gyorsabban bekapcsol.

ANT+/ BLE érzékelők kezelése.

Válaszd az egyszerűséget! Az ANT+ és BLE szenzorok tökéletesen működnek a Rider 410-zel, csak párosítanod kell a készülékeket. Sebesség, Tempó, Pulzusszám.

Adatmegjelenítés személyre szabása az alkalmazáson keresztül

Személyre szabhatod az adatok megjelenítését a Bryton alkalmazással! Személyre szabhatod az adatmezőt a Bryton alkalmazás párosítása után az edzési célodtól függően BLE segítségével a telefonodról. Használata egyszerű.

72 funkcióval

Minden adatot rendelkezésre bocsát a kerékpározás teljesítményének elemzéséhez. 72 funkcióval, mint például Időtartam, Sebesség, Távolság, Kalória, Tempó, Magasság, Teljesítmény, FC, stb.

Üzemidő: 35 óra.

Tökéletes hosszú kerékpározáshoz. Max. 35 óra üzemidővel és külső akkumulátorral is tölthető adatmentés közben is.

Intelligens csatlakozás

Nem maradsz le többé fontos hívásokról, e-mailekről vagy SMS-ekről edzés közben. Ha Bluetooth-on keresztül párosítod az okostelefonoddal, kijelzi a bejövő hívást, az e-mailt vagy az SMS-t.

Szinkronizálás Bryton alkalmazással

Közvetlen, megszakítás nélküli szinkronizálás az új Bryton alkalmazással. Az edzésed adatait Bluetooth-szal szinkronizálhatod a készülékedről a Bryton alkalmazásra, ahol megjelenítheted a fejlődésed és a grafikai elemzését, és megoszthatod azt a közösségi oldalakon. Egyszerű konfigurálás és STRAVA, TrainingPeaks és Selfloops automatikus szinkronizálás a Bryton alkalmazásban.

STRAVA, TrainingPeaks és Selfloops automatikus szinkronizálás.

Versenyezz a többi kerékpárossal az elmentett adataiddal. Nincs szükség szoftverre a mappák konvertálásához. Az edzés adatai automatikusan mentésre kerülnek FIT formátumban, és feltölthetőek a népszerű kerékpáros oldalakra. A tevékenység szinkronizálása még egyszerűbb a Bryton alkalmazásról a Strava/TrainingPeaks/Selfloops-ra a fiókba való belépéssel.

Méret és súly

Szélesség: 53.7 mm
Magasság : 83,9 mm
Mélység: 18,2 mm
Súly: 71 g.

Műszaki jellemzők

Kijelző: 2,3” po LCD kijelző
Üzemidő: 35 óra
GPS: Rendkívül érzékeny csip
vízálló: IPX7
Értesítések: Igen
Előzmények: 130 kör
Előzménynapló: 300 óra
Pulzus zóna: 7 zóna
Üzemi hőmérséklet: -10C° ~ 50C°

Még több információ Összecsuk

Anyagösszetétel

Vélemények

Munkatársaink véleménye