Támogatja a Strava és Garmin Connect szegmenseket.

Kerékpáros GPS Edge 520

A teljesítmény növeléséhez és összehasonlításához. Az első kerékpáros computer, amely valós időben kapcsolódik a Stravahoz. Ez a kerékpáros GPS számos funkcióval rendelkezik, mint például a zónában töltött idő, maximális oxigénfelvevő képesség, regenerálódási idő, otthoni edző üzemmód, kerékpáros dinamika információk.
felhasználói értékelés
Decathlon
ig 99 990Ft 20%

Minimum

79 990Ft**
DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice / DroppedPriceFromStartDate

Ettől 2017/07/07 Részére

* Akciók maximum A készlet erejéig
* Az akció kezdete: 2017/07/07 Érvényes a készlet erejéig.
99 990Ft %
DroppedPriceBefore0FtDroppedPriceNow99 990Ft**
DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice / DroppedPriceFromStartDate

* Ettől Részére

* Akciók maximum A készlet erejéig
* Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.
Áruházi készletinformáció
Kívánságlistára teszem
A terméket már a kívánságlistáján van,
Ref. : 8361344
TERMÉKELŐNYÖK
Az eredmények mérése Adatkövetés valós időben, értesítések, FTP küszöb, watt/kg, kerékpáros dinamika.
Összekapcsolhatóság Okos értesítések - Az adatokat mobilra továbbítod.
Felfekvés Max. 15 óra
MŰSZAKI INFORMÁCIÓ
Mutasd meg kiválóságaidat!

Az Edge 520 az első kerékpáros computer, amely kompatibilis a Strava valós idejű szakaszfunkcióival. 3 hónap ingyenes hozzáférés a Strava Premium szolgáltatáshoz. Ezzel a tagsággal a kedvenc Strava szakaszaid automatikusan átkerülnek az Edge 520-ra, valós idejű visszajelzést adva kerékpározás közben. Ezen felül értesítést küld a szakasz elejéről és végéről, valamint az elért helyezésről a szakasz befejezése után.

Haladó értékek

Az Edge 520 új, haladó teljesítmény-elemző funkciókkal rendelkezik, például követi a zónában töltött időt, a funkcionális küszöbértékeket, információkat jelenít meg a Watt/kg, a maximális oxigénfelvevő képesség, a regenerálódási idő és a kerékpáros dinamika értékekről.

Optimalizált kijelző

Az Edge 520 2,3 hüvelykes, nagy felbontású, színes kijelzővel. A megjelenést optimalizáltuk az Edge 520 kis méretéhez képest a maximális olvashatóság érdekében. Képernyője mindig világos és jól látható, bármilyen fényviszonyok között.

ANT+ kompatibilitás:

Amellett, hogy kompatibilis standard ANT+ érzékelőkkel, például teljesítménymérővel, pulzusmérővel, sebesség- és ütemmérővel, a Varia termékskála elemeivel, VIRB kamerákkal és távirányítókkal, összeköthető arra alkalmas ANT+ rendszerű beltéri edzőkiegészítőkkel is, az adatok megjelenítéséhez és vezérléshez.

Kapcsolt funkciók:

Kapcsolt funkciók: automatikus feltöltés, LiveTrack valós idejű követés, okos értesítések, pályák küldése/fogadása, közösségi megosztás és időjárási adatok. Az okos értesítések révén SMS üzeneteket és hívásokat fogadhatsz kerékpárodon.

GPS + Glonass

Gyorsan fogadja a műholdak adatait a sebesség, a távolság és a helyzetének követéséhez, akár erdőben is.

Csatlakozás és okostelefon

Kompatibilis okostelefonnal és a Garmin Connect Mobile alkalmazással társítva az Edge 520 valós idejű követést (LiveTrack), okos értesítéseket, közösségi megosztást, időjárási adatokat és vezeték nélküli adatátvitelt biztosít. Kerékpározásod végén az adatokat automatikusan feltöltheted a Garmin Connect online közösségbe, ahol tárolhatod, tervezheted és megoszthatod másokkal edzéseidet.

Járatlan utakon

Kis méretű és masszív, 15 órás üzemidejű akkumulátorával az Edge 520 ideális minden terepen. GPS és Glonass műholdakkal is kompatibilis, így többféle jelet is képes fogadni, bárhol is járj.

Csomag tartalma

- Edge 520
- Tartók (standard és hosszított elülső)
- USB-kábel
- Rögzítés
- Használati útmutató

VÉLEMÉNYEI
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE