BRYTON
end-of-life
Ref. : 8541320

Kerékpáros GPS Bryton R10

Kerékpáros computer GPS-szel, automatikus bluetooth szinkronizálással. Strava-val szinkronizálható Nem kell többé beállítani a kerék méretét, az időt és az egységeket. Nem kell többé beállítani és hozzáadni a sebességmérőhöz. Egyszerűen szereld fel a készüléket a kormányra, és kapcsold be.

Ez a termék nincs készleten

Ismerd meg a terméket a gyakorlatban

Műszaki információ

Kijelző

2”-os kijelzőjével oldalanként max. 4 adatot jelenít meg, összesen 5, személyreszabható oldalon keresztül, így a kerékpáros láthatja az aktuális kerékpározás adatait.

Csatlakozás

Vezeték nélküli Bluetooth Smart technológia
TrainingPeaks automatikus szinkronizálás
Strava automatikus szinkronizálás

Üzemidő

Nagy üzemidejű akkumulátor, akár 16 órán keresztül is tart. Külső mobil akkumulátorral is tölthető.

Funkciók

29 valós idejű, személyre szabható adatfunkcióval, mint például a időtartam, sebesség, távolság, kalória, tempó, magasság, pulzus és LTHR. Légy mindig naprakész a kerékpáros adataiddal kapcsolatban.

Intelligens csatlakozás

A Bryton alkalmazással szinkronizálva BLE-n keresztül (Bluetooth Low Energy) értesítéseket is fogad a kerékpározás közben: e-maileket, hívásokat, üzeneteket.
*iOS és Android telefonokon elérhető

Egyéb érzékelők automatikus megjelenítése

Ha érzékeli a szinkronizált készüléket, automatikusan megjeleníti az adatmezőt. Hatékony az első használattól kezdve. Személyre szabhatod a kijelzőn megjelenő adatokat is a Bryton alkalmazással.

Adatmegjelenítés

Személyre szabhatod a megjelenő adatokat is az egyszerűen kezelhető Bryton alkalmazással.

Érzékelő gyenge elem értesítés

Ha az érzékelő eleme gyenge, az adatok villognak a kijelzőn emlékeztetőül, hogy töltened kell a következő edzésedhez.

Automatikus háttérvilágítás

A hosszúsági és szélességi helyzetedtől függően a háttérvilágítás automatikusan bekapcsol naplemente előtt, így bárhol, bármikor kerékpározhatsz.

Információ a magasságról

Beépített barométerével kijelzi a magassági adatokat az aktuális helyzetedhez viszonyítva, így a rendelkezésedre állnak a különböző magassági és hőmérsékleti adatok. A magasság könnyen kalibrálható. A Bryton alkalmazás szinkronizálásával egyszerűen mérheted a magasságot a telefonodról.

STRAVA, TrainingPeaks és Selfloops automatikus szinkronizálás.

Nincs szükség szoftverre a mappák konvertálásához. Az edzés adatai automatikusan mentésre kerülnek FIT formátumban, és feltölthetőek a legnépszerűbb kerékpáros oldalakra, mint például a STRAVA-ra, a TrainingPeaks-re, az Endomondo-ra, a Map My Ride-ra, a Fit track-re, és sok más oldalra.

Szinkronizálás Bryton alkalmazással

Közvetlen, megszakítás nélküli szinkronizálás az új Bryton alkalmazással. Az edzésed adatait Bluetooth-szal szinkronizálhatod a készülékedről a Bryton alkalmazásra, ahol megjelenítheted a fejlődésed és a grafikai elemzését, és megoszthatod azt a közösségi oldalakon. Egyszerű konfigurálás és STRAVA, TrainingPeaks és Selfloops automatikus szinkronizálás a Bryton alkalmazásban.

Méret és súly

Méretek: Szélesség: 46.2 mm
Magasság : 71.0 mm
Mélység: 16,5 mm
Súly: 52 g

Műszaki jellemzők

Kijelző: LCD HTN típusú 2”-os kijelző
Üzemidő: 16 óra
GPS: Rendkívül érzékeny csip
vízálló: IPX7
Értesítések: Igen
Előzménynapló: 30 óra 1 másodperces üzemmódban; 120 óra intelligens mentés üzemmódban
Pulzus zóna: 7 zóna
Üzemi hőmérséklet: -10C° ~ 50C°

Még több információ Összecsuk

Anyagösszetétel

Vélemények

Munkatársaink véleménye