BRYTON
Ref. : 8593234
Kívánságlistára teszem
A termék már a kívánságlistádon van

Kerékpáros computer RIDER 420

Decathlon
ig 39 990Ft %

Minimum

39 990Ft**
Az ár környezetvédelmi termékdíjat tartalmaz / DroppedPriceFromStartDate

Ettől Részére

* Akciók maximum A készlet erejéig
* A leárazás kezdete: Érvényes a készlet erejéig.
39 990Ft %
DroppedPriceBefore0FtDroppedPriceNow39 990Ft**
Az ár környezetvédelmi termékdíjat tartalmaz / DroppedPriceFromStartDate

* Ettől Részére

* Akciók maximum A készlet erejéig
* A leárazás kezdete: Érvényes a készlet erejéig.
Áruházi készletinformáció
Bryton Rider 420 GPS-es computer navigációval! Beépített GNSS a még nagyobb pontosságért, navigáció, 35 óra üzemidő, okos értesítések és 77 funkció.

Termékelőnyök

Az eredmények mérése Időtartam, távolság, sebesség, emelkedő és pozíció. Pulzusmérés és navigáció.
Szinkronizálhatóság Bluetooth kapcsolat.
Üzemidő Üzemideje max. 16 óra.
Vízállóság Vízhatlanság: IPX7.

Műszaki információ

Egyszerűen pontos

Az egyszerűség és a kényelem jegyében tervezték. A 2,3 colos képernyő, minden szögből jól leolvasható. Az útvonalkövető funkciónak köszönhetően kanyarról kanyarra jelzi az irányt, így az ismeretlen utak felfedezése nem jelenthet akadályt. A GNSS rendszernek köszönhetően gyorsabban találja meg a pozíciót és menet közben is pontosabb. A legtöbb ANT+ és Bluetooth-os szenzorral kompatibilis.

Kiváló minőségű kijelző

Nagy, fekete-fehér 2,3 colos kijelző a legjobb láthatóságért. A kiváló minőségű, optikai kötéssel rögzített, kristálytiszta kijelző minden szögből és mindenféle körülmény között torzítás nélkül leolvasható. Egyszerre 8 adatot képes megjeleníteni, így tökéletesen fel tudod mérni a teljesítményed kerékpározás közben.

Navigáció

Follow Track funkció: mostantól sokkal könnyebb megtervezni és létrehozni saját útvonalaidat a Bryton Active App segítségével, importálj gpx fájlokat a Bryton Active-ra, szinkronizáld automatikusan az útvonalakat a Straván és Komoot-on keresztül. A Rider 420 kanyarról kanyarra navigál és az utcaneveket is tartalmazza.

ANT+/ BLE szenzorok

Az ANT+ és BLE szenzorok tökéletesen működnek a Rider 420-al, csak párosítanod kell a készülékeket.

Abszolút pontosság

A Rider 420 ötféle műholdrendszerrel is kompatibilis: Látja a GPS, a Glonass (orosz), a BDS (kínai), a Galileo (európai) és a QZSS (japán) műholdakat is. Ezáltal induláskor sokkal gyorsabban talál jelet és menet közben is pontosabb. Ez kiemelten fontos akkor, amikor magas fák vagy épületek között kerékpározunk.

77 funkció

Minden adatot rendelkezésre bocsát a kerékpározás teljesítményének elemzéséhez. 77 funkcióval, mint például Időtartam, Sebesség, Távolság, Kalória, Tempó, Magasság, Teljesítmény, stb.

Üzemidő: 35 óra.

Tökéletes hosszú kerékpározáshoz. Max. 35 óra üzemidővel és külső akkumulátorral is tölthető adatmentés közben is.

Pedálfordulatszám mérő

A Rider 420 olyan kerékpárosoknak is ajánlott, akik wattmérős pedált használnak.A kalibráláshoz csupán meg kell adnod a hajtókar hosszát, hogy pontos értékeket kapjon a teljesítmény mérő.

Intelligens csatlakozás

Nem maradsz le többé fontos hívásokról, e-mailekről vagy SMS-ekről edzés közben. Ha Bluetooth-on keresztül párosítod az okostelefonoddal, kijelzi a bejövő hívást, az e-mailt vagy az SMS-t.

Adatmegjelenítés személyre szabása az alkalmazáson keresztül

Személyre szabhatod az adatok megjelenítését a Bryton alkalmazással! Személyre szabhatod az adatmezőt a Bryton alkalmazás párosítása után az edzési célodtól függően BLE segítségével a telefonodról. Használata egyszerű.

STRAVA, TrainingPeaks és Selfloops automatikus szinkronizálás.

Nincs szükség szoftverre a mappák konvertálásához. Az edzés adatai automatikusan mentésre kerülnek FIT formátumban, és feltölthetőek a legnépszerűbb kerékpáros oldalakra, mint például a STRAVA-ra, a TrainingPeaks-re, az Endomondo-ra, a Map My Ride-ra, a Fit track-re, és sok más oldalra. Strava-val és TrainingPeaks-szel automatikusan is szinkronizál.

Szinkronizálás Bryton alkalmazással

Közvetlen, megszakítás nélküli szinkronizálás az új Bryton alkalmazással. Az edzésed adatait Bluetooth-szal szinkronizálhatod a készülékedről a Bryton alkalmazásra, ahol megjelenítheted a fejlődésed és a grafikai elemzését, és megoszthatod azt a közösségi oldalakon.

Méret és súly

Szélesség: 49.9 mm
Magasság : 83.9 mm
Mélység: 16.9 mm Súlya: 67 g

Műszaki jellemzők

Kijelző: 2,3” po LCD kijelző
Üzemidő: 35 óra
GPS: Rendkívül érzékeny csip
vízálló: IPX7
Értesítések: Igen
Előzmények: 130 kör
Előzménynapló: 300 óra
Pulzus zóna: 7 zóna
Üzemi hőmérséklet: -10C° ~ 50C°

Még több információ Összecsuk

Anyagösszetétel

Vélemények

Munkatársaink véleménye