SUUNTO
  • GPS és gyorsulásmérő órák Triatlon - Karóra SUUNTO 5 ALL BLACK SUUNTO - Triatlon felszerelés
  • GPS és gyorsulásmérő órák Triatlon - Karóra SUUNTO 5 ALL BLACK SUUNTO - Triatlon felszerelés
  • GPS és gyorsulásmérő órák Triatlon - Karóra SUUNTO 5 ALL BLACK SUUNTO - Triatlon felszerelés
  • GPS és gyorsulásmérő órák Triatlon - Karóra SUUNTO 5 ALL BLACK SUUNTO - Triatlon felszerelés
Ref. : 8593176
Kívánságlistára teszem
A termék már a kívánságlistádon van
GPS és gyorsulásmérő órák

GPS-es multisport óra Suunto 5, fekete SUUNTO

SUUNTO
Decathlon
Azoknak a sportolóknak ajánlott, akik fejlődni szeretnének és követni szeretnék egészségi állapotukat. Sportolóknak, akik fejlődni szeretnének, A Suunto 5 egy GSP-es multisport óra, ami kiváló üzemidőt, edzés kezelést, aktivitás követést biztosít egy kompakt óratokban.

Termékelőnyök

Az eredmények mérése Sebesség, távolság, csukló alapú pulzusmérés, mindennapi tevékenység követés.
Edzésprogram Edzések beprogramozása a céljaid és a fejlődés szerint.
Üzemidő 40 óra üzemidő GPS-es nyomonkövetéssel.Intelligens akkumulátor üzemmódok.
Vízállóság A víz felszínén úszhatsz benne, vízálló (5 ATM)
Szinkronizálhatóság Suunto app : elemzés, aktivitás követés, értesítések, útvonal létrehozás.

Műszaki információ

Minden sport, ahogyan szeretnéd

Több mint 80 fajta előredefiniált sportüzemmód.Vízállósága 50 m, vagyis úszásra és triatlonra ideális. A Suunto App-ban személyre szabhatod a kijelzőt, létrehozhatod a saját sport módot.

Igazi edzőtárs

A Suunto 5 követi edzettségi szintedet és személyre szabott edzéseket kínál a céljaidnak megfelelően.Jelez, ha regenerálódásra van szükséged, mert túlzottan igénybe vetted a szervezeted és edzésre invitál, ha szükséges.

Segít a regenerálódásban

A Suunto 5 nem csupán az edzéseid követi, hanem a mindennapi aktivitásodat, a stressz szintedet és az alvás minőségedet is.Informál a napi stressz szintedről.Így elkerülheted a túledzettséget azokon a napokon, amikor nem vagy túl jó erőben.A Suunto 5 javaslatokat is tesz az alvásod minőségéről és időtartamáról,azt is ellenőrizheted, hogy az aktív életedhez képest pihensz-e eleget.

Soha ne merüljön le az akkumulátor

Két, előre meghatározott akkumulátor mód (Perf, Endurance) 20 órától akár 40 óra GPS nyomkövetéssel. Edzés elkezdésekor kapsz egy becslést, hogy az adott beállításokkal mekkora akkumulátor időre számíthatsz.Amennyiben nagyobb üzemórára van szükséged, edzés során átválthatsz ritkább mindevételezésre.A Suunto 5 ezen felül inteligens emélékeztetőket használ, s emlékeztet az akkumulátor töltésekre. Edzés során is válthatsz, hogy ne legyen kihagyott edzésszakasz.

Prémium multisport GPS-es óra.

Letisztult és könnyű kialakításával (66 g), az órát kényelmesen hordhatod a mindennapokban. A legnehezebb körülmények között tesztelt óra.

Látod a követendő útvonalat bárhol is legyél!

A Suunto App hőtérképe megmutatja a Suunto közösség által gyakran használt útvonalakat a világon és könnyedén felfedezhetsz új helyeket is. Térképek segítségével tervezd be az útvonalad majd szinkronizáld az óráddal.

Csatlakozz kedvenc szoftveredhez

Csatlakozz kedvenc sport szoftveredhez: Strava, Endomondo, TrainingPeaks, Relive...stb, hogy elemezni tudd az aktivitásod, edzési tanácsokat kaphass, 3D videókat oszthass meg a kalandjaidról a közösségedben.A Suunto termék megvásárlásával részesülj ezen partnerek még nem látott előnyeiből!

Még több információ Összecsuk

Anyagösszetétel

Korlátozott felhasználás: Szabadidős használatra.

Vélemények

Munkatársaink véleménye