Segíthetünk?

Kedves Vásárlóink!

Áruházaink biztonsági intézkedéseiről látogatás előtt ide kattintva tájékozódhattok.

Gyakran ismételt kérdések

Lehet terméket foglalni az áruházban?

Amennyiben van készlet a keresett termékből, azonnal meg tudod rendelni, 2 órán belül értesítünk és jöhetsz is érte. A rendelést kártyával előre kell fizetni, 7 napig veheted át. Ha meggondoltad magad, jelezd ügyfélszolgálatunknak és visszairányítjuk a kifizetést a kártyádra!

Értesítést kaptam elérhető termékről, de nem tudom megrendelni.

Az értesítést minden érdeklődő megkapja, így előfordulhat, hogy más gyorsabban rendelte meg a terméket. Folyamatosan kapunk készleteket, iratkozz fel újra!

Nem látom a szállító oldalán a csomagomat, pedig már kaptam értesítést, mit tegyek?

Az informatikai és fizikai csomagáramlás nem mindig van szoros szinkronban, kérjük, térj vissza holnap a szállító oldalára!

Hogyan vehetek át rendelést?

Május 18-tól a házhozszállítás mellett a személyes átvétel is elérhető minden áruházunkban.

Tudom módosítani a leadott rendelésemet?

Rendelés törlésében tudunk segíteni, átvételi mód, termékek vagy számla adatok változtatására nincs lehetőségünk sajnos.

Meddig hozhatom vissza a terméket, ha nem felelt meg?

365 napot biztosítunk a visszahozatalra, javasoljuk őrizd meg a vásárlást igazoló blokkodat. Részletes információkat a visszáru feltételekről itt találsz.

Meghibásodott a termékem, mit tegyek?

Amennyiben könnyen szállítható a termék, hozd be áruházunkba. Nehezen mozdítható termék esetén kérjük, hogy regisztráld a hibát a https://support.decathlon.hu/ oldalon és műhelyes kollégáink 48 órán belül felveszik veled a kapcsolatot. Jótállás érvényesítéséről ÁSZF-ünkben tájékozódhatsz.

Rendelhetek regisztráció nélkül?

Webáruházunkban mindenképp szükséges regisztrálni, szigorú adatvédelmi szabályzatunk, ÁSZF-ünk és céges filozófiánk sem teszi lehetővé, hogy bármi módon visszaéljünk adataiddal. A regisztráció számos előnnyel jár számodra, pl. nem kell blokkot őrizgetned, bővített cserelehetőséget, kedvezményes sportolási lehetőségeket biztosítunk. Bővebben: https://www.decathlon.hu/dsk.html

Ügyfélszolgálat

Kérjük, mielőtt kapcsolatba lépsz velünk, olvasd el gyakori kérdéseinket!

Mindent megteszünk a gyors visszajelzés érdekében, de jelen helyzetben túlterheltek vagyunk mi is. Köszönjük türelmedet!HÉTFŐ - SZOMBAT: 9:00 - 18:00

VASÁRNAP: 10:00 - 18:00