Kompressziós futónadrág a nagyobb teljesítményhez!

KANERGY terepfutó térdnadrág

Trail futáshoz edzésre vagy versenyre, hideg vagy hűvös időben. A nadrág speciális nyomást gyakorol a comb különböző zónáira, ezáltal csökken a fáradtság. Sok zseb a vizesflakonoknak, az energiazseléknek és az okostelefonnak.

Szín : FEKETE / Acélkék

 

Ref. : 8352190
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Új mérettáblázat Az izomzat jobb tartása érdekében fejlesztjük a nadrág méretezését. A mérettáblázat figyelembe veszi a futó kilóban kifejezett súlyát és centiméterben megadott magasságát.
Fáradtság csökkentése + izomtartás A comb különböző részeire gyakorolt nyomás révén tartja az izmokat és csökkenti a fáradtságérzetet futás közben.
Az izomrezgések mérséklése révén nő a kényelemérzet futás közben és csökken a sérülésveszély.
Zsebek részletes leírása 4 zsebes félhosszú nadrág
- elöl széles zseb, amelyben egy 250 ml-es vizesflakon fér el, egy gumírozott rész tartja. Cipzáras belső zseb okostelefonnak (140x70 mm)
- hátsó, cipzáras zsebében elfér egy 2,5 dl-es kulacs Ennek a belsejében is van egy cipzáras zseb az okostelefonnak, választhat kedve szerint.
- A hátoldali zseb két oldalán 2 hálós zseb 3-3 püré kényelmes tárolására.
Nadrágzsinór A térdnadrág derékmérete jól beállítható az újfajta behúzózsinórral. .
A súly úgy helyezhető kényelmesen az övrészre, ha az övrészt felhúzza magasra és jól megszorítja a húzózsinórt.
INFORMÁCIÓ/KONCEPCIÓ/TECHNOLÓGIA
Szakértőnk ajánlása A térdnadrágot laboratóriumi körülmények között és eltérő teljesítményt nyújtó terepfutók segítségével tesztelték. A tesztelők mindegyike szívesen viselte, mivel terepfutás közben a nagy melegben is igen kényelmesnek találták. A lapos varrások nem dörzsölik ki a bőrt.
AZ ÖN VÉLEMÉNYE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE