A futással eltöltött éveim alatt érezhetően látni a terepfutás térhódítását. Egyre népszerűbb, egyre több ember kezd rendszeresen a természetben futni.

Szerencsére a versenyszervezők is látják benne a potenciált és egyre több nívós terepfutó verseny kerül megrendezésre.

Másik, ami szintén egy remek lehetőség, hogy egyes nagyobb teljesítménytúrák is indítanak már külön futós távokat, jobb ellátással, valamint a futók igényeit kielégítő frissítőpontokkal.

Tovább a cikkre!

Mi kell ahhoz,
hogy elindulj

Egy terepfutócipő mindenképpen. Ennek a tapadásban és ezáltal biztonsági szempontból lesz szerepe. Mit értek biztonság alatt? Ne csússz meg és ha belerúgsz véletlen valamibe, legyen ami védi a lábujjaidat.
A Kalenji Kiprun TR egy nagyon rugalmas terepfutó cipő: 4 mm-es barázdái jó tapadást biztosítanak, míg a CS technológia gondoskodik a kiváló ütéscsillapításról. A K-only technológiának köszönhetően bármilyen lábtartáshoz megfelel.
férfi modell női modell
férfi modell női modell

Kalenji Kiprun XT7 és MT: ha új szintre emelkednél

Mindkét cipőn 5 mm-es barázdák segítik a jobb kapaszkodást, és ellépést sáros talajon. Az új, CrossContact talp még jobban tapad! A K-ring rendszer tökéletes ütéscsillapítást biztosít. Mindkét modell sokoldalú terepfutó cipő, de ha kifejezetten sziklás terepre vágysz, akkor az MT lesz a leghűségesebb társad.

Kiprun TR

Lenyűgözően sokoldalú! A terepfutás többé nem kihívás!
férfi modell női modell

Kiprun MT

Terepfutáshoz középtávra vagy hosszútávra, különösen ideális kavicsos, sziklás terepen.
férfi modell női modell


Férfi

terepfutás

Terepfutáshoz tervezett termékeinket a könnyű súly és a sok zseb teszi igazán praktikussá: ezek segítségével akár táska nélkül is útnak indulhatsz. A láthatóságról elöl és hátul elhelyezett fényvisszaverő elemek gondoskodnak.Női

terepfutás

Nőknek tervezett terepfutó termékeinkkel nem kell kompromisszumokat kötnöd: kis súly, sok zseb, és nőies megjelenés!