A futással eltöltött éveim alatt érezhetően látni a terepfutás térhódítását. Egyre népszerűbb, egyre több ember kezd rendszeresen a természetben futni.

Szerencsére a versenyszervezők is látják benne a potenciált és egyre több nívós terepfutó verseny kerül megrendezésre.

Másik, ami szintén egy remek lehetőség, hogy egyes nagyobb teljesítménytúrák is indítanak már külön futós távokat, jobb ellátással, valamint a futók igényeit kielégítő frissítőpontokkal.

Tovább a cikkre!

Mi kell ahhoz,
hogy elindulj

Egy terepfutócipő mindenképpen. Ennek a tapadásban és ezáltal biztonsági szempontból lesz szerepe. Mit értek biztonság alatt? Ne csússz meg és ha belerúgsz véletlen valamibe, legyen ami védi a lábujjaidat.
A Kalenji XT7 tapadása, első és hátsó ütéscsillapítása, valamint hatékony tartása miatt válik sokoldalú, nagy teljesítményű terepfutó cipővé.Az oldalt elhelyezett 5 mm mély barázdák segítik az ellépést a sáros talajon, a láthatóságról pedig oldalt és hátul elhelyezett fényvisszaverő csíkok gondoskodnak.
férfi model női model
férfi model női model

KALENJI KIPRUN MT ÉS TR: A KÉT LEGJOBB VÁLASZTÁS
A Kiprun MT és a TR modellek 2018-ben elnyerték az elsőszámú francia terepfutó magazin (Trails by endurance) által alapított "Legjobb terepfutó cipő díjat". A kiválasztást során 30 független futó tesztelte az összes Európában kapható modell tartósságát, kényelmét, ütéscsillapítását valamint ár-érték arányát.

Kiprace

A Kalenji Kiprace trail dinamizmusa, kis súlya és ívtartása miatt ideális versenyzéshez, a teljesítmény fokozásához. Az oldalt elhelyezett 5 mm mély barázdák segítik az ellépést a sáros talajon.

Férfi

terepfutás

Terepfutáshoz tervezett termékeinket a könnyű súly és a sok zseb teszi igazán praktikussá: ezek segítségével akár táska nélkül is útnak indulhat. A láthatóságról elöl és hátul elhelyezett fényvisszaverő elemek gondoskodnak.Női

terepfutás

Nőknek tervezett terepfutó termékeinkkel nem kell kompromisszumokat kötnie: kis súly, sok zseb, vidám színek és nőies megjelenés!