Mintás anyag a retró stílushatásért.

Úszás-NABAIJI - KAIPEARL úszódressz, fekete NABAIJI
Úszás-NABAIJI

Kaipearl fekete színű karcsúsító női úszódressz NABAIJI

NABAIJI
Alkalomszerű, legalább heti egyszeri úszáshoz. Karcsúsító úszódressz, mely mintás anyagának köszönhetően retró stílust kölcsönöz. A kivehető párnáknak köszönhetően karcsúsítja a melleket.

Kérjük, válasszon méretet

Kérjük, válasszon méretet

Decathlon

ig 9 990Ft 35 %

Minimum 6 490Ft**

DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

Áruházi készletinformáció

Ettől 2017/05/17 Részére

** Ettől 2017/05/16 Részére

* Akciók maximum A készlet erejéig
** Akciók 2017/05/16 maximum A készlet erejéig

Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

* Eladási ár

Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

* Eladási ár

* Az akció kezdete: 2017/05/17 Érvényes a készlet erejéig.
** Az akció kezdete: 2017/05/16 Érvényes a készlet erejéig.

 

Ref. : 8079851
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Ahogyan Ön használja Alkalomszerű úszás: kevesebb, mint heti egy alkalommal történő használat, bármilyen szintű úszáshoz. Az úszódressz mindenekelőtt a jó közérzet biztosítása és az egészség megőrzése érdekében végzett vízi sportokhoz ajánlott. A Nabaiji a női fürdőruhák széles skáláját kínálja a vízi sportok kedvelőinek. A termékeket az úszás sajátosságainak figyelembevételével és a testfelépítés alapján tervezték meg.
Fazon U-hátkivágás: egy úszódressznek mindenekelőtt kényelmesnek kell lennie ahhoz, hogy kényelmesen lehessen benne mozogni anélkül, hogy zavarná az úszást vagy sérülést okozna. Épp ezért, a hát kialakításának fontos szerepe van a fürdőruha kiválasztáskor.
Az „U” kivágású hátnak köszönhetően a fürdőruha könnyen felvehető, és egyenletes barnulást biztosít. Nagyobb méretnél ideális, mert a csípőnél könnyebben felvehető a ruha.
Anyaga Domború, mintás anyag: 92% poliamid, 8% elasztán. Vastag anyaga előnyös, jótékonyan elkendőzi az esetleges hibákat. Tökéletes választás alkalmankénti használatra. Az intenzív és rendszeres úszáshoz inkább a 100% poliészter anyagot ajánljuk.
A termékek környezetre gyakorolt hatását összehasonlító jelölés A termék környezetre gyakorolt hatásait különböző indikátorokkal számítjuk az életciklus egészére vonatkozóan. ABCDE jelölést alkalmazunk, így vásárlóink könnyen felismerhetik a legjobb környezetvédelmi teljesítménnyel rendelkező termékeket és összehasonlíthatják az azonos típusú termékeket (pólók, nadrágok, hátizsákok stb.). A Decathlon a környezetvédelmi jelölési folyamat önkéntes résztvevője. További információ: http://sustainability.decathlon.com/
VÁSÁRLÓINK ÉRTÉKELÉSE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE