Hátúsztatós mellény.

Journey Elite búvármellény

Búvármellény légzőkészülékes búvároknak. Búvármellény: utazó búvárkodáshoz. Kis helyigényű. Merev hátizsák részében könnyű a palack hordozása.

Ez a termék nincs készleten

Ref. : 8360609
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Búvármellény típusa A Mares Journey Elite hátlebegtetős búvármellény: A mellény légzsákja hátul helyezkedik el, így kicsi a helyigénye és stabilan vízszintes helyzetben tartja a búvárt.
Búvármellény kényelme Journey Elite búvármellény: merevített hátizsákkal és fogantyúval. A párnázott és megerősített nyaki rész megakadályozza a bőr kidörzsölését.
Párnázott vállrésszel, amely tompítja a palack súlyának nyomását és kényelmes hordozást biztosít.
Ergonomikus kiegészítők A mellényhez 5 alumínium rögzítőgyűrű tartozik, amellyel hozzácsatolhatja kellékeit úgy, hogy kéznél legyenek. 2 kioldható ballaszt zseb, melyekbe 6 kg súly helyezhető. A mellény jobb oldalán 1 hajtókás zseb található az apróbb alkatrészek tárolásához.
ERGO inflátor
A Mares úszóképesség szabályozók felfújásához és leeresztéséhez az ERGO inflátor az érvényben lévő ergonómiai irányelvek figyelembevételével készült. Használata egyértelmű!
Súly és felhajtóerő Felhajtóerő
200N (20,5 kg) minden méretben (ugyanakkora a légzsák).
Súly:
3,5 kg az M-es méret
A termék összetétele
Anyag: Cordura®1000
Útmutató rendszeres karbantartáshoz 1/ A mellényt tiszta vízzel alaposan öblítse le. Ügyeljen a húzónyelvre és az inflátorra.
2/ Az alsó húzónyelv használatával ürítse ki a mellényben esetleg benne maradt vizet. Ne hagyjon vizet a mellény felfújható belsejében. 3/ Mellényét széles vállfán, naptól védett helyen tárolja.
Mellényét Ön is vizsgálja át minden évben, ellenőrizze, talál-e rajta elhasználódásra utaló jeleket. Fújja fel (szájjal) a felfújható belsőt, majd 12 óra elteltével ellenőrizze, hogy nem eresztett-e le.
Tárolási javaslat Fontos, hogy a teljes búvárfelszerelést ózont kibocsátó tárgyaktól (elektromos motorok, tűzhely, stb.) távol tárolja és védje az ultraibolya sugárzástól. Ellenkező esetben a tömítés gyorsabban megrongálódhat és ez kihathat a biztonságra vagy a reduktor megfelelő működésére. Hőtől és napfénytől védett száraz helyen tárolja!
Búvármellény ellenőrzése A búvármellényen legalább két évente, vagy gyakori búvárkodás esetén, ennél gyakrabban, ellenőrzést és karbantartást kell végezni minősített Mares központban.
Vevőszolgálat: http://atelier. decathlon. fr/nos-prestations/sports-deau/prestastions-sport-deau
AZ ÖN VÉLEMÉNYE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE