Jótállás

30 napos termékcsere
Meggondolta magát, nem jó a méret vagy nem tetszik a termék? Cégünk 30 napig megtéríti Önnek a termék árát (csere vagy készpénz-visszafizetés) a blokk ellenében bármelyik Decathlon áruházban, amennyiben a terméket nem használta.

90 napos termékcsere Decathlon Hűségkártyával
Decathlon Hűségkártyával rendelkező vásárlóink számára a vásárlástól számított 90 napig cseréljük ki a terméket, illetve térítjük meg az értékét, ha a terméket nem használta.

Jótállás
Valamennyi saját márkás termék* esetén a vásárlástól számított legalább 2 év, minőségi hiba esetén. Kivételt képeznek a fitnesz gépek, melyek vázára a vásárlástól számított 5 év garancia jár. Decathlon Hűségkártyával rendelkező vásárlók számára valamennyi Decathlon áruházban vásárolt Btwin márkájú kerékpárokon található nem szénszálas alkatrészek közül a vázra, a merev (felfüggesztés nélküli) villára, a kormányszárra és a kormányfejre a jótállás határidőhöz nem kötött (lifelong).
*Saját márkás termékek:

Aptonia

Egészséges tápanyagbevitel

Artengo

Ütős sportok

Btwin

Kerékpár

Caperlan

Horgászat

Domyos

Fitnesz, tánc, gimnasztika és küzdősportok

Fouganza

Lovaglás

Geologic

Darts, íjászat

Geonaute

Elektronika

Inesis

Golf

Kalenji

Futás

Klipsta

Csapat sportok

Nabaiji

Úszás

Newfeel

Gyaloglás

Orao

Sportoptika

Oxelo

Városi gördülő sportok

Quecha

Túra

Simond

Hegymászás

Solognac

Vadászat

Tribord

Vizi sportok

Wedze

Síelés

A jótállás időtartama valamennyi nem saját márkás termék esetén a vásárlástól számított 6 hónap, ezen időszakon belül a Decathlon vizsgáltatja be a termékeket. 6 hónap és 2 év között ez a vásárló feladata. Kivételt képeznek az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról szóló 151/2003. (IX.22.) Kormányrendelet 1. számú mellékletében felsorolt termékcsoportokhoz tartozó termékek, melyekre a jótállás időtartama a vásárlástól számított 1 év, kivéve az Eastpak és Targus hátizsákokat, melyekre lifetime (élethosszig tartó) jótállás érvényes. A BIC, Ocean, Sevylor, Advanced Elements és Old Town kajakokra, kenukra a jótállás a vásárlástól számított 2 év. A nemzetközi márkás pingpongasztalok és PETZL sziklamászó felszerelések esetén a jótállás a márka által vállalt jótállási időtartam (Cornilleau, Kettler, Joola, Tibhar).

Élethosszig tartó jótállás kerékpárokra
Élethosszig tartó jótállást kínálunk vásárlóinak a b’Twin kerékpárokon található alkatrészekre: vázra, merev (felfüggesztés nélküli) villára, kormányszárra és kormányra. A jótállás nem vonatkozik a szénszálas alkatrészekre.
A jótállás keretében - hibás teljesítés esetén - a vásárló választása szerint vállaljuk:

  • a fent megnevezett hibás alkatrészek azonos típusúra vagy azzal egyenértékű alkatrészre való cseréjét vagy javítását, kivéve, ha a választott igény lehetetlen vagy a másik szavatossági igény teljesítésével összehasonlítva aránytalan többletköltséget eredményezne.
  • arányos árleszállítást, illetve azt, hogy a vásárló a hibát költségünkre kijavíthatja vagy  kijavíttathatja, vagy elállhat a szerződéstől, ha a kicserélését vagy kijavítást nem vállaltuk vagy  annak megfelelő határidőn belül a vásárló érdekeit kímélve nem tudunk eleget tenni vagy a  vásárló kijavításhoz vagy kicseréléshez fűződő érdeke megszűnt.

A garancia nem vonatkozik arra az esetre, ha a b’Twin kerékpárt nem rendeltetésének megfelelően használják, illetve nem a használati útmutatóban leírtak szerint tartják karban. Ennek érdekében fenntartjuk a jogot, hogy ellenőrizzük az élethosszig tartó garancia feltételeinek teljesülését, és hogy ennek érdekében a szükséges méréseket elvégezzük.

A fentiek a 2014. 01. 01. után vásárolt termékek esetén érvényesek. A 2014. 01. 01. előtt vásárolt termék esetén a jótállás: minden saját márkás termék esetén a vásárlástól számított 2 év, minőségi hiba esetén. A nemzetközi márkás termékek esetén eltérő lehet, erről az áruházban kérjen tájékoztatást.