Sokoldalú és strapabíró cipő bőrből.

Gyaloglás - Jarry bőrcipő NEWFEEL
/common/3Dpictures/a/499e5deccd964070a53f816ec630d6fa.zip/index.html
Gyaloglás

Jarry gyerek bőrcipő gyalogláshoz, szürke/rózsaszín NEWFEEL

NEWFEEL
Aktív gyalogláshoz. A Jarry tépőzáras gyerekcipők rendkívül sokoldalúak és tartósak. Mind bőrből készült, így a nyugodtabb és a legenergikusabb gyerekeknek is megfelelnek.
Decathlon
ig 6 990Ft 29%

Minimum

4 990Ft**
DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

Ettől 2016/06/30 Részére

* Akciók maximum A készlet erejéig
* Az akció kezdete: 2016/06/30 Érvényes a készlet erejéig.
6 990Ft %
6 990Ft*
DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

* Ettől Részére

* Akciók maximum A készlet erejéig
* Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.
Áruházi készletinformáció
Kívánságlistára teszem
A terméket már a kívánságlistáján van,
Ref. : 8339819
TERMÉKELŐNYÖK
A talp gördülése Rugalmas, barázdált gumi talpának köszönhetően követi a láb mozgását.
Tartós használat Jól fedő gumi talpának köszönhetően igazán kopásálló.
Légáteresztés A légáteresztő bőr anyagának köszönhetően elnyeli/elvezeti az izzadságot.
Tapadás Csúszásgátló gumi talp. Gyerekek által használatban tesztelt termék.
Könnyű le- és felvétel A tépőzárnak köszönhetően gyermeke önállóan is fel és le tudja venni.
TERMÉKINFORMÁCIÓ
Méret
28 - 39.
Talp
Nem hagy nyomot a padlón.
Kapható még:
különböző színekben.
Befűzés
tépőzár.
Szármagasság
alacsony.
Anyaga
bőr.
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Használat közben végzett tesztek Minden Newfeel gyerekcipőt / sportcipőt használat közben tesztelünk, mielőtt forgalomba hozzuk. A teszteket olyan körülmények között végezzük, amelyekkel a gyermekek a mindennapi használat során találkozhatnak úgy beltéri, mint kültéri használat esetén. A tesztek által fejlesztjük és ellenőrizzük cipőinket.
Laboratóriumban végzett tesztek A Newfeel minden termékét laboratóriumban teszteli, hogy ellenőrizze a piacon lévő cipők / sportcipők tulajdonságait és előnyeit, mint például a rugalmasság (hajlékonyság), a talp kopása (elhasználódás), a felsőrész és a talp közötti ragasztás, stb.
Ortopéd talpbetét Ha ortopéd talpbetéttel kívánja használni, válasszon nagyobb méretű cipőt vagy vegye ki a belsőtalpat!
Tartás a saroknál A jobb tartás érdekében minden Newfeel gyerekcipő / sportcipő megerősített kéreggel rendelkezik.
Érdemes egy mérettel nagyobb cipőt venni a gyereknek, hogy hosszabb ideig hordhassa? Nem! Ha túl nagy a cipő, a gyerek lábát nem tartja megfelelően, elsősorban a sarokrésznél. Így a láb oldalirányban elmozdulhat és a cipő már nem idomul a lábhoz. Ezért a gyermek természetes járása megváltozhat, amelyet a térd, a medence és a hát igyekszik kompenzálni. Viszont az sem jó, ha a cipő túl szoros. A cipő orra és a lábujj között 6 mm-es helynek kell lenni.
Hogyen ellenőrizhető, hogy a gyermek számára választott méret megfelelő? Miután felhúzta a gyerek a cipőt, tenyérrel nyomja meg a cipő orrát és ellenőrizze, hogy nem ér odáig a gyerek lábujja. A cipő sarkánál hátul próbálja meg becsúsztatni az ujját jó mélyre, hogy ellenőrizze elég hely van a cipőben (6 mm). Ha vékony ujjai vannak és az ujj vége könnyen befér akkor körülbelül 10 mm hely van, ha szorul, akkor pont jó a méret! Bővebb információ: www.newfeel.com
Érdemes kifejezetten talpbetétes cipőt / sportcipőt választani? Nem! A gyermekek 90%-a egészséges lábbal születik. Nincsen bokasüllyedésük, nincsen elváltozott lábboltozatuk! A növekedés során a lábizmok erősödnek és fejlődik a lábboltozatuk. A talpbetét olyan mint egy protézis! Hogyha nincsen (mezítláb vagy betét nélküli cipő), a test igyekszik kompenzálni a megbomlott egyensúlyt, ami hátfájást okozhat. Bővebb információ: www.newfeel.com.
Van egy kis cipőromboló odahaza, hogyan válasszam ki számára a legstrapabíróbb cipőt / sportcipőt? A gyerekek használat közben nagyobb igénybevételnek teszik ki a cipő orrát. Fordítson megkülönböztetett figyelmet a cipőtalpra. A természetesen erős anyagok, például a gumi hosszabb ideig tartanak. A lábat körülvevő, orrnál felhajló talp ütéscsillapítóként is szolgál. A felsőrésszel kapcsolatban érdemes tudni, hogy a bőr a tartósság záloga és a megerősített orr révén hosszabb ideig kopásálló a cipő.
Bővebb információ: www.newfeel.com.
ANYAGÖSSZETÉTEL
Anyagösszetétel
Felsőrész
100.0% Marhabőr
Bélés
50.0% Sertésbőr, 50.0% Poliészter
Talp
100.0% Gumi
Kezelési útmutató: A cipőt egyszerűen kefével tisztíthatja. Kérjük, hogy a cipőt ne szárítsa hőforrás közelében. Foltok eltávolításához használjon egy fehér radírt és finoman dörzsölje. Használjon impregnáló spray-t az első használat előtt, majd minden hónapban! A nagyobb higiénia érdekében rendszeres vegye ki gyermeke cipőjéből a talpbetétet, amikor nem viseli azt. Így a talpbetét és a cipő optimálisan szárad. www.newfeel.com
Tárolás A Newfeel csapata javasolja, hogy nedvességtől és fénytől védett, jól szellőző helyen tárolja a cipőt.
INFORMÁCIÓ/KONCEPCIÓ/TECHNOLÓGIA
Szakértőnk ajánlása A Newfeel gyerekcipőket/sportcipőket laboratóriumban és használat közben is tesztelik gyerekek.
AZ ÖN VÉLEMÉNYE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE