Két igazi férőhely a kényelmes evezéshez.

ITIWIT 2 felfújható kajak, kék

1-2 fő számára alkalomszerű kajakozáshoz csendes vizeken (Franciaországban a parttól max. 300 m-ig). Felfújható kajak 2 felnőtt részére, megemelt ülések a kényelmesebb evezéshez. Stabil és biztonságos.

 

Ref. : 8335518
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Felfújás és óvintézkedések Először fújja fel az aljzatot, majd az egyik légkamrát, végül pedig a másikat, de csak félig. Ellenőrizze a légkamrák elhelyezkedését. Majd fújja fel teljesen anélkül, hogy meghaladná a 0,1 bar (1,5 PSI) nyomást!
Ne fújja túl! Jól zárja le az összes szelepet!
Alacsony folyóvízállást kivéve, szerelje fel a 3 uszonyt is.
A túlnyomás károsíthatja a kajakot, ezért nagy forróság idején engedje ki belőle a levegőt a parton.
Karbantartási tanácsok Az oldalsó kamra sérülése esetén teljesen nyissa ki a cipzárt és vegye ki a tömlőt. A tépőzár szétnyitásával az aljzat kibontható. 1. eset: a luk a tömlőn található. Ilyenkor használjon tömlőragasztó foltot. 2. eset: a luk a forrasztás mentén helyezkedik el. Ebben az esetben keresse fel a DECATHLON áruház szerviz szolgálatát a meghibásodott tömlő cseréjéhez (2 év garancia).
Könnyű szétszerelés és összehajtás A 2016-os új szállítótáska hátizsákként is viselhető a kisebb távolságok megtételéhez. Új, könnyen felcsíptethető 2016-os uszonyok.
Engedje ki a levegőt a 3 db "boston" szelep kicsavarásával. Hajtsa az oldalsó légkamrákat az aljzatra. A maradék levegő kiszorításához a szeleppel szembeni oldaltól kiindulva tekerje fel a kajakot. Helyezze az összetekert kajakot a táska központi rekeszébe. Húzza össze a cipzárt és zárja össze a szorítópántokat.
Kényelmes ülés A magasan elhelyezkedő felnőtt ülésekben sokkal kényelmesebb az evezés. Az ülések a felrajzolt ábráknak megfelelően szerelhetők fel. Mindig csak annyi ülést helyezzen el, ahány fő a kajakban utazik. 2 fő esetén a "2" ábra mögé, amely így jól látható marad. Egy személy esetén az ülés az "1" ábra elé kerül. Ügyeljen az egyenletes súlyelosztásra, hogy a kajak elérje az optimális teljesítményt.
Siklás minősége Szabadalmaztatott, áramvonalas forma: a csúcsok kialakítása nagyon jó siklást eredményez. Elöl V alakú: simán fut a vízen.
Műszaki adatok Felfújt kajak mérete:
hosszúság: 340 cm.
Szélesség: 103 cm.
Összehajtott kajak mérete a táskában:
magasság: 67 cm.
Szélesség: 44 cm.
Vastagság: 30 cm.
Súly: 14 kg.
Maximális teherbírás: 0,1 bar (1,5 psi).
Férőhelyek száma: 1 vagy 2 személy.
Szett tartalma: kajak, táska, javítókészlet, szkeg.
A készlethez nem tartozik pumpa.
A felfújás Tribord fúvatóvéggel felszerelt kétutas pumpával végezhető.
Műhelyszolgáltatások Az Itiwit kajakokhoz az alkatrészeket a műszaki szolgálatnál lehet beszerezni. Az alkatrészek a Decathlon áruházak műszaki szolgálatánál személyesen beszerezhetők vagy megrendelhetők.
Felfújható alj: referenciaszám: 833 94 83.
Bal légkamra: referenciaszám: 833 94 82.
Jobb légkamra: referenciaszám: 833 94 81.
AZ ÖN VÉLEMÉNYE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE