OVERSTIM.S
  • FOLYADÉKPÓTLÁS Táplálékkiegészítő, sporttáplálkozás - Italpor Overstims Hydrixir BIO OVERSTIM.S - Multisport kiegészítők
Ref. : 8662046
Kívánságlistára teszem
A termék már a kívánságlistádon van
FOLYADÉKPÓTLÁS

Italpor Hydrixir bio, bogyós gyümölcsös, 500 g OVERSTIM.S

OVERSTIM.S
Decathlon
Italport keresel 3 óránál rövidebb edzéshez?A Hydrixir Bio biztosítja a terjesítményedhez szükséges energiát. Energiaital természetes aromákkal tartósítószer és savtartalom nélkül. A természetes forrásból szárazó C-vitamin hozzájárul a fáradtság csökkentéséhez.

Termékelőnyök

Folyadékbevitel Az izotóniás formulának, a szénhidrátoknak és az elektrolitoknak köszönhetően.
Energiabevitel 204 kcal / 600 ml ital.
Csökkenti a fáradtságot Természetes forrásból származó C-vitamin (bio acerola) csökkenti a kifáradást.
Összetétel Természetes aromák tartósítószer és savtartalom nélkül.

Műszaki információ

FOLYADÉKPÓTLÁS:A FŐ TEVÉKENYSÉG A SPORTOLÓ SZÁMÁRA

Tudományosan bizonyított, hogy már a kismértékű, vagyis 1% vízveszteség 10%-os teljesítménycsökkenést eredményez. 2% vízveszteség, vagyis egy 65 Kg sportoló esetében ez 1,3 liter, 20%-os teljesítménycsökkenést eredményez. A folyadékpótlást már a sportolás elejétől el kell kezdeni és rendszeresen pótolni a vizet, energiát, a nélkülözhetetlen vitaminokat és ásványi anyagokat a szervezet megfelelő működéséhez, és az izomsérülések megelőzéséhez.

FOLYADÉKPÓTLÁS ÉS TELJESÍTMÉNY

"A HYDRIXIR BIO energiát biztosít a legtöbb sporttevékenységhez.
Speciális, szénhidrát-, nátrium- és acerolatartalma miatt hosszútávon biztosítja a szükséges energiát."

KÖNNYEN EMÉSZTHETŐ

A HYDRIXIR BIO-t jól tolerálja a szervezet sportolás közben. Tartósítószer mentes, nem savas (semleges pH).

100% TERMÉSZETES AROMA

A HYDRIXIR BIO természetes aromái egyedülálló ízminőséget kíválnak.

OVERSTIM.S BIO: A TERMÉSZETES ENERGIA

Az OVERSTIM.s az alapítása óta egészséges és folyamatosan fejlődő élelmiszereket gyárt sportoláshoz. 2008 óta létezik a BIO OVERSTIM.s választék, ahol az összetevőket a minőség szerint speciálisan választják ki és meg kell felelniük a biogazdálkodás normáinak.

Átlagos tápérték

"100 gramm porban: Szénhidrát: 95 g, fehérje:< 1 g, zsírok: < 1 g, rostok: < 1 g, cukrok: 56 g, zsírsavak: < 1 g,B1-vitamin: 0,92 mg (84%*), nátrium: 60 mg, só: 0,15 g, energiatartalom: 1615 kJ / 380 kcal. 600 ml kész italban: Szénhidrát: 51 g, fehérje:< 1 g, zsírok: < 1 g, rostok: < 1 g, cukrok: 30 g, zsírsavak: < 1 g,B1-vitamin: 0,50 mg (45%*), nátrium: 32 mg, só: 0,08 g, energiatartalom: 867 kJ / 204 kcal * VNR = tápérték"

Még több információ Összecsuk

Anyagösszetétel

Tárolás Száraz, hűvös, melegtől és nedvességtől védett helyen tárold!
Jogi Nyilatkozat Nem helyettesíti az egészséges életmódot, a változatos és kiegyensúlyozott étrendet. C-vitamin forrás, amely segíti a normál energia anyagcserét

Információ/koncepció/technológia

A OVERSTIM.s termékei megfelelnek az AFNOR ANTIOPPING (NF V 94-001) szabványnak, amely a doppingszerek a sportban történő használatára vonatkozik. Ez a szabvány biztosítja, hogy az OVERTIM termékei minden doppingszertől mentesek, biztonságosak az amatőr és profi sportolók számára, valamint megfelelnek az alapanyagokra vonatkozó szigorú kiválasztásási és a helyes gyártási gyakorlatnak.
Szakértőnk ajánlása Az OVERSTIM.S termékeket a franciaországi Bretagne-ban lévő laboratóriumban fejlesztjük és gyártjuk. Széleskörű együttműködést folytatunk többféle terület szakértőivel: sportolókkal, mérnökökkel, dietetikusokkal és a tesztelőcsapattal. Az OVERSTIM.s mindig odafigyelt az egyes sportágak sajátosságaira, hogy kiváló minőségű és innovatív termékeket tervezzen azért, hogy a lehető legjobban megfeleljen a követelményeknek.

Vélemények

Munkatársaink véleménye